Celebrity News

Supruga Aleksandra Šapića promenila lični opis: Nekada atraktivna crnka, pogledajte kako danas izgleda misteriozna Milica (FOTO)

Supruga Aleksandra Šapića svojevremeno se bavila manekenstvom

Supruga Aleksandra Šapića promenila lični opis: Nekada atraktivna crnka, pogledajte kako danas izgleda misteriozna Milica (FOTO)

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić oženjen je Milicom, sa kojom ima dvojicu sinova Maksima i Fedora. Naslednici su najsjajnija odličja bivšeg vaterpoliste, a supruga najbolji izbor koji je nakon razvoda od Ivane Šljukić mogao da napravi. Ove reči mnogo puta do sada mogle su se čuti iz Šapićevih usta, koji i te kako ume da ceni ono što mu je sudbina namenila. Supruga Aleksandra Šapića u najvećoj meri zaslužna je za divnu, skladnu porodicu kojom se istaknuti političar danas hvali.

Pročitajte: "ON DEFINITIVNO NIJE SAVRŠEN MUŠKARAC": Saznajte ko je i zašto ovako govori sadašnja žena Aleksandra Šapića (FOTO)

Instagram

 

Umela je svojevremeno Milica, kada je napustila modeling, da se potpuno posveti prvo sportisti, zatim i mališanima koji su još uvek u godinama kada sve upijaju poput sunđera. Svojim primerom pokazala im je šta znači sklad, mir u porodici, zašto su ljubav i poštovanje važni, te tako danas uspešno ubira plodove svog vaspitanja.

Pročitajte: "DECA SU ME PROMENILA": Aleksandar Šapić ima DVA SINA, saznajte kako izgledaju i koji više liči na tatu (FOTO)

Instagram

 

Fedor i Maksim divni su dečaci, odgojeni za primer, fokusirani na sport a najpre na roditelje, koji svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno. Zahvaljujući modelu vaspitanja koji supruga Aleksandra Šapića praktikuje, mališani bivšeg zlatnog vaterpoliste uveliko pokazuju dozu samostalnosti, što dodatno olakšava roditeljima organizaciju svakodnevnih aktivnosti.

Pročitajte: Skrivena od pogleda: Pogledajte kako izgleda luksuzna vila Aleksandara Šapića u kojoj živi sa tajanstvenom suprugom i sinovima FOTO

Instagram

 

Posle dužeg vremena Milica i Aleksandar imaju vremena za sebe i svoje neke potrebe, samostalne i kao par. Nije tajna da Milica uživa u ulepšavanju, često posećuje salone, ranije je volela i tetovaže i vrlo je sklona promenama. Jedna od poslednijh korekcija privukla je znatnu pažnju, naime, ona je svoju šatiranu kosu, sa žutim pramičcima ofarbala u braon.

Pročitajte: Verbalni sukob prerastao u fizički: Šapić i Udovičić oči u oči, svi gledaju reakciju Novaka Đokovića

Instagram

 

Postala je Milica brineta što se Šapiću, a čini se i njegovim pratiocima i te kako dopada te Miličin izbor hvale.

Komentari (0)

Loading