Moda

Savršena kombinacija: Jelena Tomašević pokazala jedinstven način kako da nosite malu crnu haljinu i sakrijete kilograme

Stil Jelene Tomašević specifičan je

Savršena kombinacija: Jelena Tomašević pokazala jedinstven način kako da nosite malu  crnu haljinu i sakrijete kilograme

Često se u medijima može čuti kako je Jelena Tomašević jedna od bolje stilizovanijih dama pop scene. Supruga glumca Ivana Bosiljčića nije neko ko voli da sarađuje sa stilistima, već sama bira odevne kombinacije, svesna da najbolje ume da proceni šta odgovara njenom senzibilitetu.

Pročitajte: Stil Jelene Tomašević o kom se danima priča: Svi se pitaju šta je pevačica PROMENILA na sebi

Miloš Nadaždin

 

Do sada se u tome Jelena odlično snalazila. Vrlo vešto uklapala je komade koji prikrivaju mane, a ističu njenu ženstvenost i figuru, a interesantno je da za dve decenije karijere nikada nije obukla nešto degutantno, diskutabilno, van trendova ili pak u neskladu sa svojim godinama i pozivom. Minići gotovo nikada, čak ni tokom mlađih dana, nisu bili sastavni deo njenog odevanja. Ipak, nedavno ona je napravila izuzetak, a sve zahvaljujući dobro poznatoj maloj crnoj haljini, zgodnoj za sve prilike.

Pročitajte: Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić na Voždovcu sagradili porodičan hram: Kuća u kojoj žive je nestvarna, a tek da vidite dvorište FOTO

 

 

Odevni komad koji svaka žena ima u svom garderoberu Jelena je uklopila sa dubokim, kožnim čizmama preko kolena, koje su istakle njene izvajane noge, te se stekao dojam da je pop zvezda drastično smršala. Osim utiska da je dosta radila na svom telu u prvi plan po ko zna koji put dospeo je stil Jelene Tomašević, a mnoge dame odmah su požurile da ga iskopiraju.

Poklon fotografije: Evo kako izgleda dom Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića

 

Komentari (2)

Loading
Srb

14:37 09.02.2023

Pa Jelena nema šta da krije, pogotovo ne višak kg. Njoj ta haljina služi da pokaže...