Celebrity News

TUGA u domu Lepe Brene! Pevačica se oglasila saopštenjem na Instagramu i RASPLAKALA naciju (FOTO)

Tuga Lepe Brene neizmerna je

TUGA u domu Lepe Brene! Pevačica se oglasila saopštenjem na Instagramu i RASPLAKALA naciju (FOTO)

Tragedije koje su se proteklih dana dogodile u našoj zemlji duboko su potresle čitavu naciju, region, ali i svet, a povodom ovih nemilih događaja, danima se na društvenim mrežama oglašavaju javne ličnosti. Neopisiva je i tuga Lepe Brene, najveće balkanske muzičke zvezde koja je svoje najdublje emocije nesebično podelila sa pratiocima na Instagramu.

Pročitajte: Lepa Brena se OGLASILA NEUTEŠNA, izgubila voljenog - Ostala sam bez svog zaštitnika, svoje najveće podrške! Svi šalju reči utehe

Ata Images

 

- Malo je reći - TRAGEDIJA! Ovo doživljavam teško kao i svaka majka. Ovo je poslednji stadijum i sunovrat našeg društva. Nasilje, droga, ubistva i kriminal su svakodnevnica našeg života, a mediji, kako štampani tako i elektronski, kao i društvene mreže, su okidač za zlo koje se širi brzinom epidemije. Moje saučešće porodicama. Porodica Živojinović - napisala je pevačica nedugo nakon strašne vesti o masakru u školi na Vračaru, te mnogobrojne fanove obavestila da će do daljnjeg otkazati svoje nastupe.

Vreme prolazi i trodnevna žalost zvanično je iza nas, međutim niko ne može da se pomiri sa činjenicom da su svi ti životi zauvek ugašeni. Tuga Lepe Brene kao i čitave njene porodice ne jenjava, a svoje stavove o čitavoj situaciji uz saosećajnost s porodicama nastradalih ona je sada ponovo podelila na svom profilu uz snažnu poruku.

Pročitajte: Vreme je da saznate šta mi Brena radi, NEIZDRŽIVO JE! Prijovićka konačno otkrila šta se dešava u domu Živojinovića, NASTAO MUK

Instagram

 

- Teško nastavljamo novi dan. Tuga i saosećanje se nastavlja. Treba vratiti moral i etiku, stid i sram. Treba vratiti pamet, mudrost i poštovanje, rezultate rada, kredibilitet i dostojanstvo - slomljenog srca poručila je pvačica koja je svojevremeno i sama prošla kroz pravu agoniju, kada su joj kidnapovali sina Stefana.

Komentari (0)

Loading