Celebrity News

Istina je bolna, ALI KONAČNO OTKRIVENA! Evo ko je devojka koja je odvojila Stefana od majke i cele porodice, Brena KONAČNO SVE PRIZNALA

Sinovi Lepe Brene neprestano su na meti komentara

Istina je bolna, ALI KONAČNO OTKRIVENA! Evo ko je devojka koja je odvojila Stefana od majke i cele porodice, Brena KONAČNO SVE PRIZNALA

Balkanska diva Lepa Brena sinoć je održala spektakularan nastup u jednom beogradskom lokalu pored reke, a publika je do zore uglas pevala omiljene hitove. Pevačica je blistala u zanosnoj kreaciji te su svi pogledi bili uprti u nju, a kako i dolikuje zvezdi poput Brene, pred nastup se obratila novinarima i odgovarala na sva pitanja koja zanimaju domaću javnost. Sinovi Lepe Brene svakako su jedna od tema koje intrigiraju domaću javnost, a o emotivnim odnosima Breninih naslednika kao i stavovima njihove majke po tom pitanju svi bi da doznaju koji detalj više.

Pročitajte: LOŠE VESTI! Breni POZLILO na jahti, Boba u suzama - Još si potrebna NAŠOJ DECI (FOTO)

Ata Images

 

Sada je pevačica otkrila da li će neki od sinova uskoro stati na ludi kamen te da li željno očekuje da se ostvari u ulozi bake:

- Viktorovu svadbu još ne priželjkujem, ali možda Stefanovu da - rekla Brena i možda nagovestila veliko slavlje, a prokomentarisala je i spekulacije da je njen sin Stefan okončao vezu sa dugogodišnjom devojkom.

Pročitajte: Kupovao joj poklone, išla na njegovu jahtu - Ovaj SLAVNI muzičar je bio tajni LJUBAVNIK Lepe Brene (FOTO)

Ata Images

 

- Ne znam verujte mi. Ko sa kim raskida i šta oni rade. Ja sam mama koja ne pratim sva ta zbivanja, Oni su mladi momci i mislim da će po nekom redu, nekoj kulturi i nekom vaspitanju koji imaju da će nas upoznati sa svojim izabranicom onda kada budu oni smatrali da to treba da se desi. Do tada neka se zabavlja i devojka i oni, neka uživaju, neka probaju. Ne valja se ženiti odmah, a pogotovo ne pre tridesete. Znači, važno je i za muškarce i za žene - izjavila je i priznala da li priželjkuje da postane baka.

- Ja imam troje unučadi da tako kažem. Od moje rođene sestre Fakete ćerka Majda ima dvoje dece Dominika i Viktoriju. Tako da sam ja baka već odavno. Sa Akijem sam nova baka, mada ja kažem da sam ja supruga od dede. Aki ima baku preko očeve strane, ima baku preko majčine strane i još nekih raznih varijanti tako da sam ja uvek rezervna baka - rekla je kroz šalu naša najveća zvezda. 

Komentari (0)

Loading