Celebrity News

Lepa Brena se OGLASILA NEUTEŠNA, izgubila voljenog: Ostala sam bez svog zaštitnika, svoje najveće podrške! Svi šalju reči utehe

Suze Lepe Brene ne prestaju da teku

Lepa Brena se OGLASILA NEUTEŠNA, izgubila voljenog: Ostala sam bez svog zaštitnika, svoje najveće podrške! Svi šalju reči utehe

Ata Images

Mnogo puta tokom života i karijere tekle su suze Lepe Brene. Najčešće su to bile one lepe, radosnice, ali nije tajna da ih je balkanska zvezda lila i zbog teških prilika i bolnih iskustava koji su ostavili traga na njenom srcu.

Pročitajte: Ludo ju je voleo, kako je samo dodiruje i gleda: Pogledajte fotografiju iz perioda kad su Brena i Saša Popović bili u vezi

 

 

S odlascima dragih ljudi, najpre roditelja Abida i Ifete Jahić, Brena se najteže nosila. Njihovu smrt ni dan-danas nije uspela da preboli. Toplo porodično gnezdo Bobin zagrljaj i podrška sinova Viktora i Stefana svakako su uticali na to da tuga nakratko umine, ali ništa nije moglo iz njene duše osećaj nedostajanja svaki put kada se priseti detinjstva u rodnom Brčkom u koje danas gotovo i da ne svraća.

Pročitajte: Ovako se Aleksandra Prijović ponaša kada je niko ne gleda: Filip je moli da to više ne radi, kriza u braku na pomolu (FOTO)

 

 

Koliko joj otac, njegovi saveti i reči utehe fale, Brena je pre izvesnog vremena podelila sa pratiocima na "Instagramu". Ona je, naime, objavila fotografiju sa Abidom nastalu davnih dana a u opisu se pohvalila da joj je on bio najveća podrška. Najvoljenijeg je Brena izgubila u saobraćajnoj nesreći 2010. godine na svoj rođendan, a četiri godine kasnije na dan porodične slave Živojinovića ostala je i bez majke.

Pročitajte: Šta je ovo? Lepa Brena digla prašinu zbog provokativne haljine, osuđuju je, a ona ovako odgovara FOTO

 

 

Nakon smrti roditelja estradna umetnica daleko se više okrenula sestri Faketi koja već 20 godina živi u inostranstvu i bratu Faruku, koji je takođe muzički talentovan. Ne prođe dan da suze Lepe Brene zbog roditelja ne poteku, one obavezno idu zajedno i sa osmehom a zbog svih radosti i razloga za ponos koje je ocu i majci priredila.

Komentari (0)

Loading