Celebrity News

Nema više skrivanja: Dve godine od Đoletove smrti, NOVA LJUBAV Olivere Balašević više NIJE TAJNA! Pogledajte fotografije

Ljubav Olivere Balašević više nije tajna

Nema više skrivanja: Dve godine od Đoletove smrti, NOVA LJUBAV Olivere Balašević više NIJE TAJNA! Pogledajte fotografije

Ljubav Olivere Balašević, od prvog susreta pa do danas, bio je i ostao je njen preminuli suprug Đole. Pa ipak, dve godine od kada je Panonski mornar napustio svoju udovicu, ona je bila na udaru komentara, zbog načina na koji je za suprugom žalila.

Naime, Olja se na mrežama nije preterano oglašavala i pisala o svom suprugu, pa su mnogi ljubav Olivere Balašević dovodili u pitanje. Za to vreme ona je posvećeno radila da očuva uspomenu na svog supruga, bavila se radom na njegovom muzeju, kolekciji suvenira koji na njega podsećaju, a nedavno je izašla i modna linija inspirisana njegovim rimama.

Pročitajte: Olivera Balašević zablistala u venčanici i sve objavila na Instagramu! Mladoženja stiže direktno iz Amerike, nećete verovati ko je (FOTO)

Instagram

 

Međutim, ljubav Olivere Balašević više nije tajna, a Đoletova Olivera jasno je svima stavila do znanja koliko joj suprug nedostaje, objavivši fotografije u sakou iz njihove kolekcije, sa napisom "Provincijalka".

U opisu fotografije napisala je: "Biti sam i nije toliko strašno. Biti bez tebe, to je već nešto sasvim drugo...".

Pročitajte: Vratila mu se posle toliko godina - Olivera Balašević prvi put posle Đoletove smrti objavila svoju ljubav (FOTO)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading