Celebrity News

Olivera Balašević zablistala u venčanici i sve objavila na Instagramu! Mladoženja stiže direktno iz Amerike, nećete verovati ko je (FOTO)

Venčanica Olivere Balašević glavna je tema na društvenim mrežama

Olivera Balašević zablistala u venčanici i sve objavila na Instagramu! Mladoženja stiže direktno iz Amerike, nećete verovati ko je  (FOTO)

Jakov Simović

Otkako ju je zauvek napustio "Panonski mornar", udovici Đorđa Balađevića dani su predugi, osmeh na lice jedino uspevaju da joj vrate deca i unučići sa kojima najviše voli da provodi vreme, a ova nekad uspešna gimnastičarka, a danas jednako sjajna spisateljica, svoju tugu pokušava da zaleči i usrećujući druge. To znatno doprinosi umanjenju bola koji će u srcu i duši dok je živa nositi, ali bar na momenat sitnice kojima se posvetila daju joj snagu da nastavi dalje i odagna misli. Jedan od načina jeste i novi biznis koji je pokrenula, a iza kojeg stoje ona i ćerke Jovana i Jelena Beba Balašević. Porodica je, naime, nedavno predstavila kolekciju odeće i asesoara sa motivima iz Đoletovih pesama, a tu je i porodična manufaktura „Balbello“ sa raznim suvenirima za prodaju i ostalim nostalgičnim stvarčicama koje čuvaju uspomenu na cenjenog kantautora, a među njima se našla i venčanica Olivere Balašević, spremna da nekome ulepša dan.

Pročitajte: Mladina frizura i venčanica su bile skandal za to vreme - Ovo su jedine sačuvane fotke sa venčanja Olje i Đoleta Balaševića

Instagram

 

Putem „Instagrama“ Đoletova udovica reklamira ova prava mala remek-dela koja su naišla na mahom pozitivne reakcije, te je posao lepo zaživeo, a najnovija objava u kojoj je venčanica Olivere Balašević u prvom planu prikupila je mnoštvo reakcija i komentara, ali i jednu poruku koja se posebno izdvojila i koju je ona sa svima želela da podeli.

Pročitajte: Stil Olivere Balašević nije za svakoga - Dobro pogledajte ovaj sako, da li biste se usudili da ga obučete i ukombinujete kao ona? (FOTO)

Instagram

 

 - Ja ću se u ovoj venčati...Toliko divna, toliko toga govori o ljubavi, jednostavna a beskonačna... Majka mi je bila lepa protina kći.. I tata i ona su sa anđelima, zato i ne želim puno pompe... Moj dragi dolazi u avgustu napokon iz Usa, on je Amerikanac, muzičar kao i ja, kao i Đole. Posle dugih deset godina on distance of love ćemo jedno drugom reći "da". Baš u ovoj haljini koja je unikat, kao i naša ljubav - glasila je emotivna poruka žene koja se sa mnogo zahvalnosti obratila Olji i njenim naslednicama.

Iako zapravo u pitanju nije klasična venčanica Olivere Balašević već jednostavna haljina u beloj boji koju krase stihovi njenog voljenog, a koju je ona sa puno ljubavi kreirala, ovoj mladoj dami poslužiće za dan koji dugo iščekuje i koja će joj nesumnjivo doneti mnogo sreće.

Komentari (1)

Loading
Dule

19:35 30.04.2023

Čuj, kreirala! Kupila kod Kineza pa naštampala. Baš uspešna žena.