Celebrity News

Popustile im sve kočnice: Ognjen Amidžić i nova devojka Mina objavili fotografiju iz kreveta, svi smo šokirani

Nova devojka Ognjena Amidžića gotovo svakodnevno je tema portala

Popustile im sve kočnice: Ognjen Amidžić i nova devojka Mina objavili fotografiju iz kreveta, svi smo šokirani

Otkako se u javnosti doznalo da je autor i voditelj emisije "Ami G show- a" uplovio u vezu sa koleginicom Minom Naumović detalji njihove romanse svakodnevno su tema u medijima. Nova devojka Ognjena Amidžića gotovo preko noći stekla je ogromnu popularnost, a njene objave na društvenim mrežama pomno se prate.

Budući da njihova veza traje već nekoliko meseci, tačnije od momenta kada se ona priključila timu emisije gde vodi segment "Nagazna Mina", ne čudi činjenica što se po gradskim kuloarima priča da se atraktivna brineta već uselila u njegov luksuzni stan na Dorćolu.

Pročitajte: ZBOG NJE je Danijela otišla - Komšije Ognjena Amidžića otkrivaju skandalozne detalje njegove nove veze

Instagram

 

Nova devojka Ognjena Amidžića veoma je aktivna na društvenoj mreži Instagram gde svakodnevno obaveštava svoje pratioce o aktuelnim dešavanjima, a među njenim objavama već nekoliko puta našle su se fotografije iz doma poznatog voditelja. U prvi mah mnogi su pomislili da je to slučaj i sada, kada je objavila interesantnu fotku iz kreveta, međutim pročitavši opis koji je stavila uz fotku, jasno je da je u pitanju hotelska soba u Istanbulu, gde je par otišao na romantično putovanje. 

Pročitajte: Koliko su zaljubljeni! Prvo letovanje Ognjena Amidžića i Mine Naumović - Pogledajte fotografije para sa egzotične destinacije

instagram printscren

 

Budući da je Ognjen ovu fotografiju repostovao na svom Instagram profilu, ne isključujemo da ju je on napravio, a budući da je sinoć vodio emisiju do kasno, prepostavljamo da su u turski grad odleteli rano jutros. 

Komentari (0)

Loading