Celebrity News

ZBOG NJE je Danijela otišla: Komšije Ognjena Amidžića otkrivaju skandalozne detalje njegove nove veze

Nova devojka Ognjena Amidžića bila mu je i ljubavnica tvrde komšije

ZBOG NJE je Danijela otišla: Komšije Ognjena Amidžića otkrivaju skandalozne detalje njegove nove veze

Da je autor emisije "Amigi show" i jedan od mnogima omiljeni voditelj uplovio u novu romansu vest je o kojoj "Story" piše u novom broju ove nedelje, a nova devojka Ognjena Amidžića, Mina Naumović glavna je tema u medijima i svi su znatiželjni da saznaju koji detalj više.

Budući da je Ognjenov brak sa Danijelom Dimitrovskom delovao veoma skladno, svi su ostali u čudu kada je prošle godine odjeknula vest o njihovom razvodu, a kako pojedinosti o krahu oni nisu želeli da iznose u javnost, ostali smo uskraćeni za razloge zbog kojih je do istog došlo.

Pročitajte: Nisu još ni papire za razvod potpisali a Danijela Dimitrovski radi OVO - Javnost u čudu, kako će to podneti Ognjen (FOTO)

Boško Karanović

 

Da li je upravo nova devojka Ognjena Amidžića uticala da dođe do "nepremostivih nesuglasica" među nekadašnjim supružnicima koji su i ponosni roditelji sina Matije, mogle bi otkriti komšije popularnog voditelja sa Dorćola, koje su se brže bolje raspisale u komentarima na portalima iznoseći u javnost svoju stranu priče.

Pročitajte: Nova devojka Ognjena Amidžića je OVA KOLEGINICA SA PINKA! Pogledajte fotografije i dokaze TAJNE LJUBAVNE VEZE

printscreen

 

Naime, jedan od brojnih komentara koji se našao ispod teksta o voditelju i njegovoj novoj izabranici kod mnogih je probudio sumnju da je Ognjen već duže vreme u Mininom srcu i obratno, te da su upravo emocije koje su se među njima rodile uticale da se brak sa Danijelom okonča. 

Da li je u pitanju samo zlonamerni komentar ili anonimna komšinica tvrdi ono što je svojim očima i videla, ne možemo sa sigurnošću da kažemo i svi čekaju da se neko od aktera sage oglasi ne bi li potvrdio ili demantovao ove spekulacije.

Komentari (0)

Loading