Celebrity News

Koliko su zaljubljeni! Prvo letovanje Ognjena Amidžića i Mine Naumović: Pogledajte fotografije para sa egzotične destinacije

Veza Ognjena Amidžića i MIne Naumović ide svojim tokom

Koliko su zaljubljeni! Prvo letovanje Ognjena Amidžića i Mine Naumović: Pogledajte fotografije para sa egzotične destinacije

Da je veza Ognjena Amidžića i Mine Naumović otpočeta i ide svojim tokom doznao je Story polovinom ovog meseca i o tome čitaoce izvestio u svom štampanom izdanju. Izvori bliski novopečenom paru otkrili su za naš magazin da su voditelj i atraktivna brineta, koju već neko vreme TV publika gleda upravo u „Amidži šouu“ u segmentu „Nagazna Mina“, privlačnost osetili tu, na radnom mestu, izuzetno su se zbližili a kako se Ognjen uveliko i zakonski razveo od Danijele Dimitrovske ništa ih nije sprečavalo da odnos prodube.

Pročitajte: Beli kamin, luksuz sa ukusom: Zavirite u dom Ognjena Amidžića iz kog se Danijela iselila, a u kom se sad baškari nova devojka Mina (FOTO)

Instagram

 

Budući da Amidžić o svojoj privatnosti slabo govori, ni ovoga puta za medije nije želeo izjavom da potvrdi romansu, ipak nedavno je on to učinio objavom na Instagramu. Naime, on je pratioce obavestio da je sa Minom u Portugalu. Šaljivi post u kom je pita želi li sa njim na kafu a ona mu odgovara da ne pije baš sa svakim kafu privukao je dosta pažnje, a izrodio je i brojne komentare.

Pročitajte: Danijela, tebe smo čekali! Dimitrovska se oglasila brutalnom porukom nakon što se saznalo da Ognjen ima novu devojku (FOTO)

Instagram

 

Instagram

 

 

Dok su jedni tvrdili da je veza Ognjena Amidžića i Mine Naumović pravo osveženje i nešto što je voditelju, kao novi početak, bilo neophodno, drugi pak komentarišu da je veliku grešku načinio što se od prelepe manekenke i vlasnice modne agencije razveo. Ono sa čim su se svi složili je da su novopečeni ljubavnici ludo jedno u drugo zaljubljeni o čemu svedoče zajednička putovanja i život na istoj adresi.

Pročitajte: Devet meseci posle razvoda Danijela Dimitrovska podelila vesti o prinovi: Devojčica je! FOTO

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
Lepica

19:49 27.04.2023

Letovao je on sa njom jos dok je bio u braku. Ovo im nije prvo letovanje... Bilo je putovanja samo tako.. Jedino ako ne mislite prvo zvanicno???