Celebrity News

Poznati slomljeni zbog tragedije u školi na Vračaru: Srceparajuće poruke i suze na javnoj sceni (FOTO)

Stravična tragedija u Beogradu dogodila se jutros

Poznati slomljeni zbog tragedije u školi na Vračaru: Srceparajuće poruke i suze na javnoj sceni (FOTO)

Stravična tragedija dogodila se jutros u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je četrnaestogodišnji dečak u rafalnoj paljbi nažalost usmrtio osmoro dece i radnika obezbeđenja, dok je ranjeno sedmoro mališana i nastavnica istorije. Celog dana svedoci smo pretužnih kadrova koje gledamo putem malih ekrana, a društvene mreže preplavljene su reakcijama poznatih ličnosti na ovaj zločin koji je rastužio i duboko potresao čitavu Srbiju.

- Ovo je strašno... Nemam reči za ovu tragediju. Saučešće porodicama - napisala je Instagramu pevačica Nina Badrić, jedna od onih koji su se ovim povodom oglasili i izjavili saučešće porodicama nastradalih.

Pročitajte: Svadba iz snova, a BRAK IZ PAKLA! Bila je prelepa mlada - Pogledajte jedine sačuvane fotografije sa venčanja Nine Badrić i Bernarda Krasnića

Instagram

 

Nataša Bekvalac nema od tuge podelila je slomljeno srce i iskazala najdublje emocije.

Pročitajte: Posle dve devojčice, dečak - Nataša Bekvalac podelila prelepe vesti, on joj je vratio veru u ljubav (FOTO)

Instagram

 

- Ja sam, blago je rečeno, u šoku. Osnovna škola! Otkud detetu od 14 godina prvenstveno pristup vatrenom oružju? Gde su ti roditelji? I koga sad kriviti, dete od 14 godina nesvesno svoje nesvesti? Drušvene mreže? Koga? Gde je srž ovog zla? Ljudi, pod hitno na fabrička, ovo ne sme da se ponovi! Plače mi se zbog mladih života, njihovih roditelja. Saučešće porodicama - napisala je Sanja Vučić putem "Instagrama".

Instagram

 

- Beskrajna tuga i bol. Horor za koji je teško poverovati da može da se desi bilo gde u svetu, a pogotovo u našem gradu. Saučešće svim porodicama iz osnovne škole "Vladislav Ribnikar" - napisala je pevačica Sara  Jo.

Pročitajte: Ćerko, zar i ti? Noćna mora Vesne i Đoleta Đoganija se ostvarila - Ćerka Laura donela odluku koja je roditelje ostavila bez teksta (FOTO)

Instagram

 

- Bože dragi. - napisala je blogerka Dunja Jovanić i stavila emotikon slomljenog srca, dok se Vesna Đogani uz crnu fotografiju zapitala veliko: "Zašto??".

Pročitajte: Kako je SLATKA TRUDNICA - Anastasija Ražnatović pokazala TRUDNIČKI STOMAK u uskoj haljini, nismo očekivali da ga vidimo tako brzo (FOTO)

Instagram

 

Anastasiju Ražnatović koja je nedavno otkrila vest da je u blagoslovenom stanju takođe je duboko potresena nemilim događajem, a na svom Instagramu ona je napisala: 

- Gospode Bože. Kakva tragedija. Moje iskreno saučešće svim porodicama koje su danas izgubile dete/člana porodice/prijatelja. Stop nasilju i zabraniti pristup maloletnoj deci nasilnom sadržaju na televiziji i svuda. Tuga.

- U šoku sam i dalje, ne mogu da verujem šta se dogodilo. Svi smo uznemireni. Moj sin pohađa tu školu, ali je danas druga smena. Još uvek nemam nikakve informacije. Moj sin ide u peti razred, a dečak koji je pucao je sedmi. Nisu se poznavali - rekla je za domaće medije pevačica Ana Stanić čiji sin ide u ovu školu, a i dete voditelja Zorana Kesića pohađa istu. Voditelj je došao na mesto zločina, kako bi video šta se dešava, a okupljenim novinarima je rekao:

- Ne znam tačno šta se dogodilo, ne mogu da vam dam više informacija, jer nisam upućen. Vidim samo da su se roditelji okupili, svi su uplašeni, deca izlaze iz škole uplakana, nastavnici su uznemireni. Stvarno je strašno ovo što se dogodilo - rekao je vidno uznemireni Kesić, dok je proslavljeni košarkaš Duško Savanović takođe bio među roditeljima koji su sa strepnjom čekali da policija izvede njihovu decu iz škole.

Komentari (0)

Loading