Celebrity News

Prerano je otišao, suza suzu stiže... Danica Maksimović se oglasila fotografijom i rasplakala ceo Instagram, da li je moguće? (FOTO)

Fotografija Danice Maksimović izazvala je emocije na Instagramu

Prerano je otišao, suza suzu stiže... Danica Maksimović se oglasila fotografijom i rasplakala ceo Instagram, da li je moguće? (FOTO)

Danica Maksimović, živa legenda srpskog glumišta oduvek je važila za jednu od najlepših žena na našim prostorima. Njene objave na društvenim mrežama jedan su od pokazatelja da, iako je u januaru zakoračila u osmu deceniju ona izgleda zaista zanosno, kako i to da se rad na sebi u svakom smislu, pa i u onom fizičkom i te kako isplati. Kako u mladosti i srednjem dobu, ona tako i sada, kao zrela dama, mami uzdahe mnogih muškaraca čemu svedočisvedoči svaka fotografija Danice Maksimović koju na Instagramu ona objavi, međutim, ova sada iako je izazvala veliku pažnju, može se reći, donekle je skrenula pažnju sa njenog izgleda.

Naime, glumica se prisetila  jednog od najperspektivnijih reditelja na ovim prostorima, Uroša Stojanovića za kojeg su mnogi smatrali da će pisati slavne buduće stranice naše kinematografije. Ipak, on je ovaj svet nažalost napustio prerano, 2017. u svojoj 44. godini života.

Pročitajte: Izgled Danice Maksimović zabrinuo sve - Nema više one vatrene dame, pogledajte fotografiju sede i raščupane žene, Instagram ostao u šoku

Instagram

 

Fotografija Danice Maksimović, tačnije uspomena na kojoj uz osmeh pozira sa upokojenim rediteljem u čijem prvencu, kultnom ostvarenju "Čarlston za Ognjenku" je igrala, nastala je zapravo 2015. godine, što dovoljno govori o tome da glumica neguje veoma lepa sećanja na njega, a to je duboko dirnulo njene prijatelje i saradnike.

Komentari (0)

Loading