Lepota

Izgled Danice Maksimović zabrinuo sve: Nema više one vatrene dame, pogledajte fotografiju sede i raščupane žene, Instagram ostao u šoku

Izgled Danice Maksimović tema je o kojoj se priča

Izgled Danice Maksimović zabrinuo sve: Nema više one vatrene dame, pogledajte fotografiju sede i raščupane žene, Instagram ostao u šoku

Pored brojnih kvaliteta kojima vrsna glumica može da se pohvali,izgled Danice Maksimović nepresušna je tema u javnosti i nešto na čemu svakako mnogo mlađe dame mogu da joj pozavide. Pozitivna energija kojom zrači jedna od najnegovanijih žena na domaćoj javnoj sceni samo je neka od stavki kojima je osvojila simpatije publike. Komentare na račun savršene forme, damskog držanja i lepote Dana je već godiama navikla da dobija, a nezapaženo nisu prošle ni njene frizure sa kojima je u više navrata eksperimentisala.

Iako je nedavno proslavila sedamdeseti rođendan, Dana ne prestaje da oduševljava svojim mladalačkim duhom, pa se tako ona često odluči i na promene sa kosom, najviše kada je reč o boji, a svakim novitetom koji unese u svoj izgled ona pobere simpatije i brojne komplimente.

Budući da je na "Instagramu", gde ima zaista zavidan broj pratlaca, veoma aktivna, svaka glumičina fotka izazove veliku pažnju, a ništa drugačiji slučaj nije ni sada, kada je izgled Danice Maksimović, tačnije njena interesantna frizura dospela u prvi plan.

Pročitajte: Ošišala se do glave! Danica Maksimović odsekla svoju bujnu kosu, a danas joj je 70. rođendan! Pogledajte kako izgleda (FOTO)

Instagram

 

Fotografija na kojoj glumica pozira sa izrazito dugom i potpuno sedom kosom u prvi mah je napravila pravu pometnju na Instagramu jer od dame koja i te kako brine o svom izgledu i utisku koji u javnosti ostavlja, navikli smo da je uvek tip-top doterana i sređena, međutim oni koji su se iznenadili Daninim novim imidžom ubrzo su shvatili da je reč samo o perici koju je ona ponela za potrebe jedne uloge, što je u dnu objave opisom i objasnila:

- Proba perike za "Balkansku caricu" - navela je glumica u opisu fotke ispod koje su se ređali komplimenti pratioca složnih u mišljenju da Dani sve boje odlično pristaju.

Komentari (0)

Loading