Celebrity News

Milica je izgledala kao manekenka, Željko sa šiskama: Pogledajte jedinu sačuvanu fotografiju bračnog para Mitrović sa početka zabavljanja

Fotografija Željka i Milice Mitrović prava je senzacija

Milica je izgledala kao manekenka, Željko sa šiskama: Pogledajte jedinu sačuvanu fotografiju bračnog para Mitrović sa početka zabavljanja

Dugi niz godina bračni par Mitrović svoju ljubav neguje i uspešno odoleva svim izazovima koje javni poziv sa sobom nosi, a ovaj uspešni dvojac jedno je drugom najveća podrška i vetar u leđa već skoro pa tri decenije. Uspomena koja svedoči nekim od predivnih trenutaka kroz koje su supružnici zajedno prošli osvanula je na društvenim mrežama, a fotografija Željka i Milice Mitrović izazvala je zaista predivne komentare.

Naime, kao podsećanje na neke od momenata kroz koje su zajedno prošli, supruga Željka Mitrovića podelila je emotivnu objavu među kojom i onu sa početka njihove romanse, a posebno je ona istakla da su već punih dvadeset devet godina u braku. Da i danas oni izgledaju zaljubljeno kao prvog dana pravi je pokazatelj upravo ova fotografija Željka i Milice MItrović na kojoj je primetno koliko je zapravo njihova ljubav jaka.

Pročitajte: Nema nazad! Željko Mitrović doneo odluku - Milica se trese od straha! Šta li će još da joj priredi? (VIDEO)

Skladni supružnici upoznali su se na Trećem kanalu i već tada je počela njihova ljubavna priča, a o prvom susretu i početku veze, Željko je ranije govorio sa osmehom na licu:

- Milicu sam upoznao slučajno kada sam gostovao u njenoj muzičkoj emisiji na "Trećem kanalu". Ne znam ja da pričam te priče. Bolje da nju pitate. U stvari, njoj je falio prevoz, a ja sam imao kola ili tako nekako. Sećam se da sam uložio mnogo energije da osvojim tu devojku - rekao je jednom prilikom Mitrović i dodao da njemu i Mlici danas 29. godina kasnije nisu potrebne reči a bi se razumeli, a duhovito je istakao da se od nje ne razdvaja čak ni kada ide u toalet, što je i ona potvrdila.

Pročitajte: Potez zbog kog smo zanemeli - Milica Mitrović objavila fotografiju Željkove prve supruge, njen komentar se prepričava

Luka Šarac

 

- Željko i ja se volimo više nego kada smo se upoznali, a upoznali smo se pre skoro 30 godina, valjda smo ušli u jedan ultrazreo i apsolutno ljubavlju ispunjen životni period koji je po svim svojim aspektima najtopliji i najposvećeniji period u našim životima - ispričala je Milica.

Komentari (3)

Loading
Vesna

13:42 16.12.2022

Ako tako divno Željko neguje svoje porodične odnose zašto svesno urušava celokupnu kulturnu i moralnu strukturu društva sopstvenog naroda a time i naše porodice?