Moda

Ćerka Željka Mitrovića nosi torbu od koje nam nije dobro! I da možete da je platite, da li biste je nosili? (FOTO)

Ćerka Željka Mitrovića pohvalila se novom torbom

Ćerka Željka Mitrovića nosi torbu od koje nam nije dobro! I da možete da je platite, da li biste je nosili? (FOTO)

Prelepa ćerka Željka Mitrovića, iako ne živi u Srbiji, u poslednje vreme često je tema domaćih medija. Doskora je punila novinske stupce svojim emotivnim životom, tačnije vezom sa ukrajinskim milijarderom Ilijom sa kojim je nedavno okončala romansu, međutim ono čime posebno privlači pažnju pored izgleda o kojem i te kako vodi računa jesu Kristinini skupoceni stajlinzi koje na društvenim mrežama prezentuje, a koji mnoge ostavljaju bez daha.

Uvek perfektno doterana i sređena, ona je postala pravi modni uzor modernim devojkama, međutim komade koje u svom garderoberu poseduje pravo su malo bogatstvo koje retko ko sebi može da priušti, a upravo jednim takvim ona se sada pohvalila na "Instagramu" i kako smo već navikli, privukla ogromnu pažnju.

Reć je, naime, o luksuznoj torbi francuskog brenda "Hermes" koji je pored "Dior-a" jedan od njenih omiljenih budući da poseduje nekoliko komada, a za ovu konkretno, čuvenu Birikinku, Kristina je izdvojila vrtogavih 8.000 evra.

Pročitajte: Srce ne bira - Ćerka Željka Mitrovića uslikana sa milijarderom Ilijom, evo kako je došlo do POMIRENJA (FOTO)

Instagram

 

Bež torbu ona je uklopila uz efektni, vatreno crveni komplet - široke pantalone i oversized košulju i kvalitetne cipele u istoj nijansi, a iako zakopčana do grla, ćerka Željka Mitrovića u ovom "fashion" izdanju izgledala je veoma atraktivno, čemu su dosta doprinele i brendirane naočare za sunce.

Komplimenti na račun naslednice televizijskog maga nisu prestajali da se nižu, a posebno su oduševljene pripadnice nežnijeg pola koje sa Kristinom dele istu strast prema kvalitetnim aksesoarima.

Komentari (0)

Loading