Celebrity News

Snežana Đurišić REKLA KRAJ, IZDAJU ne prašta! Evo šta je pronađeno u Vanjinom telefonu i šta piše u porukama koje su bile PRESUDNE (FOTO)

Koleginice Snežane Đurišić bacile oko na doktora Vanju, oglasila se i pevačica

Snežana Đurišić REKLA KRAJ, IZDAJU ne prašta! Evo šta je pronađeno u Vanjinom telefonu i šta piše u porukama koje su bile PRESUDNE (FOTO)

Jedna od najpopularnijih pevačica narodne muzike, Snežana Đurišić, godinama je u skladnoj vezi sa uglednim beogradskim ginekologom Vanjom Miloševićem. Iako se oduvek trudila da svoju privatnost sačuva od radoznalih pogleda, novinski naslovi nisu je zaobilši, a priče da koleginice Snežane Đurišić žele da joj unište vezu sa Vanjom došle su do same pevačice koja je ove navode oštro prokomentarisala.

- Ne zanima me da li koleginice hoće da maznu Vanju! I kakav vam je to izraz, ježim se od toga, vi mladi ne znate za kulturu! Žena uvek treba da bude žena, a to maznula, diže mi se kosa na glavi od takvih reči! Ja nikome ne proveravam telefon, to je nekulturno, on je čovek lekar, ima svoje kontakte i poslovne, i privatne. Ne možete nikome ulaziti u telefon, ili mu verujete ili ne, ne može neko tek tako da poljulja vaše poverenje, valjda znate kakav je taj neko s kim ste - kaže ljutito Snežana za Svet i dodaje: 

Pročitajte: Halo, to je MOJ MUŠKARAC! Ljubomorna scena na javnom mestu, Snežana ne može da veruje šta joj je Vanja uradio

ATA Images

 

 

 

 

- S druge strane, pa kakav je to muškarac kojeg niko ne gleda, a on je i zgodan, i lep, i lekar, i divan, sve onako kako ja volim - priznaje pevačica, pa otkriva da li ona ima udvarače.

- Ne, mene se uglavnom plaše, takav stav imam i bolje je tako. Ipak sam ja u godinama kada to više nije primereno. 

Pročitajte: Morala sam da ODEM - Snežana Đurišić je donela odluku i objasnila šta ju je nateralo na ovako drastičan potez
 

ATA Images

 

Budući da se svojevremeno suočila sa gubitkom voljenog čoveka, Snežana ističe da je mentalno zdravlje ključ srećnog života i da ga treba negovati na najbolji mogući način. 

- Svaki poraz, gubitak dragih osoba to je jedna neminovnost i onda morate da nađete način da ostanete svoj na svome i da se izborite. Ne gledajte na stručnu pomoć kao na tabu, ja sam prva išla na psihoterapiju, sve je za ljude, mene ništa nije sramota. Pogubno je ako se na greškama ne uči, a ako izvlačite pouke, to je sasvim u redu - zaključila je pevačica za pomenuti medij. 

Komentari (0)

Loading