Celebrity News

DEČKO Nede Ukraden je san svake žene: Sed, zgodan i MOĆAN! Pogledajte prvu zajedničku fotografiju

Ljubavni život Nede Ukraden glavna je tema u javnosti

DEČKO Nede Ukraden je san svake žene: Sed, zgodan i MOĆAN! Pogledajte prvu zajedničku fotografiju

Iako je decenijama u samom vrhu estradne scene, pa samim tim i jedna od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima, ljubavni život Nede Ukraden obavijen je velom tajne, a ono što je o istom poznato jeste da je bila udata za Milana Bilbiju koji je od nje bio stariji 14 godina. Čovek sa kojim je dobila ćerku Jelenu preminuo je u 77. godini života od posledica moždanog udara i od tada pevačica retko govori o svom emotivnom statusu.

Upravo iz tog razloga svi su znatiželjni da saznaju da li postoji čovek koji je uspeo da osvoji srce slavne umetnice, pa su u medijima česte spekulacije na ovu temu, međutim kako svoju intimu ona ne deli na tacni, sve je i dalje ostalo samo u sferi nagađanja.

Pročitajte: Dugo ga je krila od očiju javnosti iz neverovatnog razloga - Evo kako izgleda bogati DEČKO Nede Ukraden (FOTO)

Andreja Damnjanović

 

- Moj ljubavni život toliko je siromašan da hitno moram nešto da izmislim. Imala sam jedan brak, i to sam se jedva udala. Ne jedva što me nije hteo ženiti, nego sam ja jedna naopaka žena. Sa Jeleninim tatom sam ceo život održavala dobar odnos. Kad prestane ljubav, ne znači da moram da mrzim tog čoveka. Sa ljudima koje sam volela, a nije ih bilo mnogo, nastojala sam da te veze maratonski održavam. I kad sam videla da nema ništa od njih i kada mi je bilo jasno da će se ugasiti, ja sam to nekako održavala. Ne mogu tako lako iz kreveta u krevet. Staromodna sam i vrlo oprezna - govorila je pevačica sa dozom humora kad god bi se novinari dotakli ove teme, a da li se nešto po tom pitanju sada promenilo mnogi su se zapitali nakon fotografije koja je osvanula na Instagramu.

Pročitajte: Kao i uvek tema je NOVAC - Evo šta se desilo u odnosu Nede Ukraden sa zetom, dušmani likuju

Instagram

 

Naime, ćerka estradne zvezde objavila je post na ovoj društvenoj mreži, te prenela delić atmosfere sa okupljanja povodom prvomajsog praznika koju je porodica provela u veoma dobrom raspoloženju, međutim jedan detalj mnogima je zapao za oko, a ljubavni život Nede Ukraden ponovo je glavna tema.

Muzika, pesma, veselo društvo i odlična atmosfera svakako su uticali na široki osmeh popularne pevačice, međutim nametnulo se pitanje ko je misteriozni gospodin pored Nede, da li je možda imao udela u tome da ona ovako blista, pa i to da li je na emotivnom planu pop dive došlo do nekih noviteta koje ona sa javnošću još uvek nije želela da podeli.

Komentari (0)

Loading