Celebrity News

TRPELA SAM NASILJE: Bivša ministarka Zorana Mihajlović progovorila i rasplakala sve, ovo je doživljavala, a NIKO NIJE ZNAO

Zorana Mihajlović nasilje trpela od bivšeg partnera

TRPELA SAM NASILJE: Bivša ministarka Zorana Mihajlović progovorila i rasplakala sve, ovo je doživljavala, a NIKO NIJE ZNAO

Bivša ministarka Zorana Mihajlović nasilje je trpela od jednog od svojih bivših partnera, a o tome je svojevremeno progovorila javno, kako bi motivisala žene da ne trpe i ne ćute o nasilju.

- To je bio jedan od mojih bivših partnera - rekla je Zorana Mihajlović, nasilje je prijavila, a detalje je tada otkrila u jutarnjem programu "TV Prve".

Pročitajte: Smelija otkad nije ministarka - Providna čipkana bluza Zorane Mihajlović zapalila Instagram, pogledajte kako joj stoji (FOTO)

 

 

- Kada govorim o nasilju nad ženama, onda kada se meni to dešavalo, tada nije bio izmenjen zakon, i tada niste mogli ništa drugo da uradite ukoliko vas neko proganja i ukoliko imate takvu vrstu nasilja kroz koje ja jesam prošla u jednom periodu svog života. Sada su zakoni prilagođeni tome. Sada bi poziv svih nas ka ženama morao da bude da prijavljuju nasilje i da govore o tome, i da kao društvo pomognemo ženama i da se ne pravimo ludi kada znamo da pored nas možda postoji neko ko trpi bilo kakvu vrstu nasilja. Mi moramo da reagujemo i kako prijatelji, i kao mediji, i kako komšije, da se to prosto više ne dešava - rekla je tada Zorana.

Tada je ministarka istakla da je ženama još uvek mnogo teže nego muškarcima, i da se svakodnevno susreću sa izazovima u kojima moraju dvostruko da se dokazuju.

 

 

Komentari (0)

Loading