Lifestyle

OSUŠILA SE Zorana MIhajlović: Otkad nije ministarka smršala 15 kilograma! Pogledajte kako danas izgleda, nećete je prepoznati (FOTO)

Izgled Zorane MIhajlović po odlasku sa ministarske pozicije znatno se promenio

OSUŠILA SE Zorana MIhajlović: Otkad nije ministarka smršala 15 kilograma! Pogledajte kako danas izgleda, nećete je prepoznati (FOTO)

Odlazak iz Vlade bivšoj ministarki Zorani Miahjlović više je doneo dobra nego što je mogla i da pretpostavi. Čim je svoje dužnosti prebacila na drugoga, znatno se smanjio i njen obim posla, samim tim i svakodnevni stres koji je podnosila što zbog odogovornosti što zbog neslaganja sa stranačkim drugovima i koalicionim partnerima, a sve to počelo je da se odražava na njen izgled. Novi izgled Zorane Mihajlović najbolje svedoči tome da se nije mnogo potresla zbog toga što nije više deo ministarstva. Naprotiv, izgleda bolje nego ikada, a tome svedoče njene najnovije fotografije na Instagramu.

Pročitajte: Herojski čin: Nova ministarka Dubravka Negre usvojila dve devojčice (FOTO)

Instagram

 

Zorana je neko ko vrlo često sa pratiocima deli kadrove iz svog privatnog života, žene je vole jer rado pozira bez šminke, a upravo tu može se videti koliko ona vremena i energije polaže na negu. Očito je da Zorana neguje i svoj um i dušu što se takođe, a više nego inače u poslednje vreme, manifestuje na njenom licu.

Pročitajte: U životu sam uvek bila pozitivna, ali OVO sad...Loše vesti o zdravstvenom stanu Zorane Mihajlović, svi šalju podršku na instagramu (FOTO)

Instagram

 

Izgled Zorane Mihajlović po napuštanju Vlade nailazi samo na reči hvale, a mnogi komentarišu da nova životna etapa itekako dobro utiče na nju i njeno psihofizičko zdravlje.

Pročitajte: Fit ministarka: Dijeta Zorane Mihajlović upalila, ovako se nosi pink boja (foto)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading