Celebrity News

OSVETA mrtvom ljubavniku: Gordana Bjelica objavila knjigu o Lazanskom i njihovoj nepriznatoj ćerki, ovako brutalnu istinu nismo očekivali

Tajne Gordane Bjelice o vezi sa Lazanskim otkrivene

OSVETA mrtvom ljubavniku: Gordana Bjelica objavila knjigu o Lazanskom i njihovoj nepriznatoj ćerki, ovako brutalnu istinu nismo očekivali

ata images/luka šarac

Tajne Gordane Bjelice o vezi sa Lazanskim bile su zakopane više od 30 godina.

Gordana Bjelica široj javnosti poznata je kao glumica koja je u seriji "Srećni ljudi" imala malu, ali vrlo zapaženu ulogu sekretarice Bebe.

I dan-danas, trideset godina od emitovanje prve epizode kultnog projekta, prepričavaju se repblike Zorana Rankića, u seriji čuvenog Popare, dok razgovara sa svojom asistentkinjom.

Igrala je kasnije Gordana u raznim projektima, što televizijskim, što pozorišnim, pojavila se i u rijalitiju, ipak čini se da su je ljubitelji serija i filmova najviše upamtili po tome šta se u mladosti po štampi dosta pisalo o njenom emotivnom životu. 

Pročitajte: Kad te deca u školi zadirkuju jer nemaš tatu… Ćerka pokojnog Lazanskog PRVI PUT o životu bez oca koji nije hteo da je prizna

Mirko Tabašević

 
 

Nagađalo se da je bila u tajnoj vezi sa ratnim izveštačem Miroslavom Lazanskim, te da mu je rodila i ćerku Teodoru, a da li je sve bila "naduvana" priča ili pak tu ima istine saznaće se po čitanju njene autobiografije  „Osveta francuske sobarice“.

Svoj roman Bjelica je najavila rečima: „Autobiografija, istina, imena su namerno promenjena“, čime je zaintrigirala čitavu javnost.

Pročitajte: Kada je Miroslav Lazanski nije priznao ona je napustila karijeru i posvetila joj život! Teodora Bjelica se potresnim rečima obratila majci

Instagram

 

Koje će to tajne Gordane Bjelice o vezi sa Lazanskim biti otkrivene svi se pitaju, najviše zbog toga što ona nikada ranije romansu sa izveštačem nije niti potvrdila niti demantovala. O ocu svoje ćerke, s druge strane, samo najbolje je govorila izbegavajući da spomene njegovo ime.

‒ Pre nego što sam u zrelim godinama ostala u drugom stanju imala sam brak u kome nisam uspela da se ostvarim kao majka i koji se završio sporazumno. Međutim, posle razvoda imala sam fatalnu vezu u kojoj sam neplanirano ostala u drugom stanju.

Odluka da rodim dete bila je samo moja, jer smatram da bi svaka žena koja je u mogućnosti trebalo da postane majka, i nikada od muške strane nisam tražila bilo šta. Ko je Teodorin otac znamo ona, ja i on. Mi smo imale jedan ozbiljan razgovor na tu temu kada sam joj sve objasnila i više o tome ne pričamo ‒ objasnila je ranije Gordana.

Pročitajte: Teodora Bjelica prvi put o najvećoj boli - Deca su me u školi stalno pitala gde mi je tata, mama i ja smo bile porodica

Mirko Tabašević

 

 

 

Komentari (0)

Loading