Celebrity News

Devojčica sa slike postala je jedna od najmoćnijih političarki na Balkanu: NIkada nećete pogoditi ko je, stalno je na naslovnim stranama

Fotografija iz detinjstva političarke otkriva mnogo detalja

Devojčica sa slike postala je jedna od najmoćnijih političarki na Balkanu: NIkada nećete pogoditi ko je, stalno je na naslovnim stranama

Danas je jedna od najkomentarisanijih dama sa regionalne političke scene koja na društvenim mrežama privlači izuzetnu pažnju, a ipak mnogi ne znaju kako je nekadašnja predsednica Hrvatske izgledala kao devojčica. Uvid u neke detalje iz njene prošlosti omogućila nam je fotografija iz detinjstva Kolinde Grabar Kitarović koja je, kada se pojavila, privukla izuzetnu pažnju.

Izgled žene koja je obavljala najvišu državnu funkciju susedne Hrvatske sve češće je tema domaćih medija. Proteklih dvadesetak godina njen izgled i stil često su se menjali, a u poslednje vreme glavna tema je njen drastičan gubitak kilograma i inija koju je, po mišljenju mnogih, uspela da dovede do savršenstva.

Pročitajte: Kolinda SMRŠALA 25 kilograma! Uslikana na tribinama u Kataru dok je igrala Hrvatska, potpuno druga žena! Evo kako sada izgleda (FOTO)

Twitter

 

Mora se priznati da iako uveliko gazi šestu deceniju Kolinda izgleda odlično, te na socijalnim platformama ona dobija mnoštvo pohvala.

Ni fotografija iz detinjstva političarke na kojoj pozira u crvenoj haljinici, sa kikicama i belim mašnama, nije mogla proći nezapaženo, a u propratnom tekstu Kolinda je istakla da je od ranog detinjstva naučena porodičnim vrednostima.

Pročitajte: Prepoznajete li devojčicu sa slike? U Srbiji je živela skromno, a danas je najcenjenija žena u poslovnom arapskom svetu(FOTO)

printscreen

 

- Još kao dete su me učili porodičnim vrednostima i kako su ljudi najvrednije što imamo i što nam uvek ostaje i u dobru i u zlu. Naučila sam da je sreća u malim stvarima, u trenucima zajedništva... U brizi jednih za druge.

Inače, kada je kao beba došla na svet 29. aprila 1968. godine, njen otac Branko pod prozorom je otpevao „Kolindu” Zdenke Vučković, obradu hita Kanađanke Lusil Star, a njenoj majci se to jako svidelo, pa je tako dobila ime.

Pročitajte: Transformacija o kojoj bruji region - Kolinda Grabar Kitarović ušla u haljinu S veličine, tajna njene dijete je u ovoj namirnici

Instagram

 

Odrastala je na selu uz životinje i nije se libila da roditeljima pomogne u poslovima oko kuće i bašte:

- Pomagala sam roditeljima. Nisu me na to terali, to je bio moj izbor, jednostavno sam osetio potrebu da pomognem. Moram da vam kažem da volim fizički rad jer posle fizičkog rada, pre svega osećate slatki umor. Drugo, možete sesti i pogledati plodove svog rada - pričala je svojevremeno Kolinda koja je bila hrvatska predsednica od 2015. do 2020. godine.

Pročitajte: Ja živim po svom, a reći ću vam i gde je Jakov - Ovo je tajanstveni suprug Kolinde Grabar Kitarović FOTO

Profimedia

 

Kolinda je rođena u Rijeci, gde je završila osnovnu školu, dok je srednju školu završila u SAD. Šira hrvatska javnost upoznala ju je 2005. godine kao ministarku spoljnih poslova i evropskih integracija Republike Hrvatske.

Najveća podrška joj je suprug Jakov kojeg je upoznala 1989. godine. Venčali su se 1996. u Bakru u crkvi Svetog Andreja i imaju dvoje dece, ćerku Katarinu koja se rodila 2001. i sina Luku koji je na svet došao dve godine kasnije.

Komentari (0)

Loading