Celebrity News

Prepoznajete li pevačicu sa slike? Udala se za poznatog pevača i rano rodila dvoje dece, o njenom RAZVODU čitali smo mesecima (FOTO)

Fotografija iz detinjstva naše poznate umetnice otkrila mnogo toga

Prepoznajete li pevačicu sa slike? Udala se za poznatog pevača i rano rodila dvoje dece, o njenom RAZVODU čitali smo mesecima (FOTO)

Rubrika "Pogodite ko je na slici" itekako je postala popularna kod čitalaca Story portala. Fotografija iz detinjstva neke javne ličnosti tada je u fokusu, a svi naprosto obožavaju da pogađaju kome pripada lice sa slike, tačnije koja je to zvezda baš tako izgledala u najranijem delu života. Ima ih raznih, najviše je onih dugovitih koje sami pevači, glumci i sportisti dozvole da odu u medije, jer se rado sećaju bezbrižnog perioda.

Pročitajte: Helena je zvezda Instagrama! Starija ćerka Jovane Pajić i Saleta Tropika izrasla je u pravu lepoticu, pogledajte samo te oči (FOTO)

Instagram

 

Privatna Arhiva

 

Jedna od tih koji su dozvolili da javnost zadre u taj delić njihove intime je i Jovana Pajić. Pevačica, bivša supruga Saleta Tropika i majka dve devojčiće Helene i Đine pohvalila se na Instagramu kako je izgledala kao devojčica, a fotografija iz detinjstva možda čak i najbolje svedoči tome kakva je bila kao mala.

Pročitajte: Vreme je da kažem ŠTA SE ZAISTA DESILO, šta mi je URAĐENO: Jovana Pajić više neće da ćuti, otkriva surovu istinu o RAZVODU od Saleta

Instagram

 

Slika je nastala najverovatnije na početku školske godine jer je Jovana tamnog tena kao da se tek vratila sa mora, što je najverovatnije i bio slučaj. Na fotografiji se moglo videti i kako je volela da se odeva, što je njenim pratiocima posebno bilo zanimljivo. Jovana pozira sa svojom drugaricom koju je tagovala a nije krila koliko joj je čitav taj osvrt na prošlost bio duhovit i drag ujedno.

Komentari (0)

Loading