Celebrity News

KRAJ: Veljko napustio porodični dom dok je Bogdana u drugom stanju! Ceca dala sve od sebe, nije uspela da ga odgovori

Odluka Bogdane i Veljka Ražnatovića je konačna

KRAJ: Veljko napustio porodični dom dok je Bogdana u drugom stanju! Ceca dala sve od sebe, nije uspela da ga odgovori

Privatna Arhiva

Oduvek je balkanaska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović bila ponosna na činjenicu da joj je porodica na okupu. Od prvoga dana u vili u Ljutice Bogdana, gde se davnih godina ona uselila po udaji za Arkana, Ceci društvo pravi sestra Lidija Ocokoljić. Nakon Željkove smrti a Lidijine udaje za bivšeg fudbalera Predraga Ocokoljića nije se dovodilo u pitanje hoće li bračni par nastaviti život sa pevačicom i njenim naslednicima Veljkom i Anastasijom. Cecina sestra ubrzo je dobila i naslednikem, njih četvoro je tokom godina došlo na svet a kuća preko puta Zvezdinog stadiona postala je i njhov dom. Puna kuća odavala je utisak mira i spokoja estadnoj umetnici i njenim mezimcima, međutim to je lagano dolaskom snaje Bogdane u kuću krenulo da se menja. Odluka Bogdane i Veljka Ražnatovića da napuste porodični kutak u Beogradu i presele se u Titel, u dom koji je Arkanov sin po ženidbi dobio u miraz uzela se u razmatranje, a po rođenju sina Željka ona je sprovedena u delo.

Pročitajte: Ražnatovići na ponoćnoj liturgiji: Trudna Bogdana blista, svi gledaju šta je to Ceca obula (FOTO)

Instagram

 

Mislilo se u početku da je to samo privremeno, da će se Veljko i Bogdana predomisliti, međutim do promene nije došlo. Skladni supružnici, koji čekaju drugo dete, takođe dečaka, pronašli su sreću na selu, gde njihov prvenac ima daleko lepše i zdravije detinjstvo.

Pročitajte: Stomak do zuba! Bogdana Ražnatović blista kod svekrve na slavi, njena trudnička haljina je san snova (FOTO)

Instagram

 

Detaljnije o tome da li je odluka Bogdana i Veljka Ražnatovića bila ispravna ispričao je Cecin naslednik u okviru rijaliti programa "Ceca i deca" koji se emituje na Blic TV.

- Prekretnica da pređem na selo desila se kada sam shvatio da je Beograd otišao u nepovrat, a ja ne želim da mi dete odrasta u toj sredini. Mrzim grad, užasava me to ispijanje kafa po kafićima. Ove stvari koje radim na selu ne mogu nikako u Beogradu. Ne vidim šta bih mogao da radim u tom beogradskom smogu. Privlače me seoski poslovi, nadam se da ću se više posvetiti poljoprivredi. Voleo bih da imam i mini zoo-vrt s ugroženim životinjama, poput egzotičnih mačaka, medveda - ispričao je mladi Ražnatović pa dodao:

- Uživam sa psima i u vožnji motora. Dolazi mi društvo, igramo košarku. Hiljadu puta je bolje i mirnije ovde nego u Beogradu. Nigde ne izlazim, a ako to poželim, sve mi je blizu. Beograd mi je na pola sata vožnje, Zrenjanin na 15 minuta, Novi Sad na 20. Uvek imam nekog da pazi na mog sina. Njemu je lepo u Titelu, a lepo mu je i kod moje mame u Beogradu. Međutim, totalno drugačije provodi vreme u Beogradu i ovde u Titelu. Smatram da je za njega zdravije da odrasta na selu - objasnio je.

Pročitajte: Od Bogdane Ražnatović ovo do sada nismo čuli: Nakon 4 godine progovorila o braku sa Cecinim naslednikom

 

 

Komentari (1)

Loading