Celebrity News

Vreme je da svi saznate KAKVA JE ŽENA Jelena Karleuša: Otvoreno pismo Nike Tošić o majci potrešće vas do srži (FOTO)

Mlađa ćerka Jelene Karleuše otvorila dušu

Vreme je da svi saznate KAKVA JE ŽENA Jelena Karleuša: Otvoreno pismo Nike Tošić o majci potrešće vas do srži (FOTO)

Objave, fotografije i snimke koje na društvenim mrežama deli mlađa ćerka Jelene Karleuše, već duže vreme pravi su hit na internetu. Nika je stekla pravu armiju fanova koji se iznova oduševljavaju njenoj prirodnošću, iskrenošću i mnogobrojnim talentima, a ovog puta ponovo je privukla veliku pažnju, ali i potpuno otopila mamino srce.

Neretko smo imali prilike da zavirimo i u njen dnevnik koji vodi i shvatimo koliko je Nika zapravo emotivna, a sada je pevačica prepuna ponosa na svom "Instagram" profilu objavila pismeni zadatak svoje naslednice.

Pročitajte: Da ti srce stane! Nika Tošić podelila bolnu objavu i potresla javnost - Ovo ne bi smela da dočeka nijedna devojčica (VIDEO)

printscreen

 

- Ponosna sam na puno ljudi, ali najviše sam ponosna na svog heroja, a to je moja mama. Zahvalna sam što imam svoju mamu u mom životu. Ona je najveći heroj koga sam ikad upoznala. Sprema mi svaki dan doručak sa najukusnijim specijalitetima, uzima mi stvari koje sam najviše želala, ustaje zbog mene u sedam ujutru da bi me spremila za školu. Ponosna sam na moju mamu, snažniju osobu nisam upoznala, radi ceo dan i nikada nije umorna da mi napravi večeru, da mi daje savete i da pričamo satima. Kad porastem hoću da budem kao moja mama, vešta, mudra, pametna, duhovita i još mnogo toga. Isto sam ponosna na mamu što je jako uspešna u svom poslu, ponosna sam na nju za šta je sve postigla u životu. Volim te, mama, uvek ćeš mi biti broj jedan u svemu. Ti si moj heroj i svi treba da se ugledaju na to - stoji u pismenom zadatku koji bi svaka majka poželela da joj uputi dete.

Sastav koji je mlađa ćerka Jelene Karleuše napisala i zaslužno za njega dobila peticu, kod njene mame probudio je najnežnije emocije, te je sa svetom pevačica poželela da podeli svoj ponos, a predivne reakcije nisu izostale.

Komentari (0)

Loading