Celebrity News

Kupatilo Nike Tošić veliko je poput nečije sobe! Karleušina ćerka otvorila nam je vrata svog kutka, primetili smo OVAJ detalj (FOTO)

Mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića otkrila kako je uredila kupatilo

Kupatilo Nike Tošić veliko je poput nečije sobe! Karleušina ćerka otvorila nam je vrata svog kutka, primetili smo OVAJ detalj (FOTO)

Donedavno je bila samo slatka devojčica koja je srca šire javnosti osvojila svojom iskrenošću, harizmom i neposrednošću, međutim mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića u poslednje vreme postala je prava mala modna ikona i inspiracija mnogim devojčicama njenog uzrasta. Sve više pažnje Nika Tošić posvećuje svom izgledu i imidžu, sa kojim neretko eksperimentiše i sve to prezentuje na društvenoj mreži "Tik-Tok" na kojoj ima armiju fanova, a na istoj ona deli i trenutke iz svog malog carstva na Dedinju u kojem, po svemu sudeći, najviše vremena voli da provodi.

Kako i ne bi kada je kutak Nike Tošić u velelepnoj vili pravi mali raj savršeno prilagođen potrebama jedne tinejdžerke. Sobu uređenu po poslednjoj modi sa garderoberom prepunom modernih krpica u više navrata imali smo prilike da vidimo putem njenih snimaka koje deli na pomenutoj socijalnoj platformi, a najnovijom objavom mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića pustila nas je da zavirimo i u njeno kupatilo, koje se inače nalazi u sklopu bajkovite sobice. Poznati mama i tata očito su se potrudili da Atina i Nika imaju sav komfor i dovoljno prostora za uživanje, pa je tako privatno kupatilo obezbeđeno za obe naslednice, a ono u kojem se doteruje mlađa lepotica, odiše pravim luksuzom.

Pročitajte: Vreme da i ona kaže šta ima - Nika Tošić odabrala stranu i sve objavila javno! Duško likuje (VIDEO)

@.nikaspam

Tranzicija 😋

♬ original sound - urs

Kupatilo Nike Tošić zasigurno je mesto gde ona sve češče provodi vreme, a zahvaljujuči snimcima uverili smo se da je sve sređeno sa mnogo ukusa i stila, kao i da dominiraju braon i bež nijanse. Tu je i najmodernije osvetljenje savršeno za pravljenje selfi fotografija i interesantnih video zapisa kojima tinejdžerka prikuplja brojne lajkove.

Pročitajte: Sada je potpuno plava baš kao mama - Nika Tošić promenila imidž, mnogi je ne prepoznaju! Evo kako sada izgleda (FOTO)

Budući da su police u Nikinom privatnom kupatilu prepune parfema, šminke i kvalitetne kozmetike za negu, ne bi nas začudilo da se Karleušina mlađa mezimica u nekom momentu upusti i u snimanje beauty blogova.

Komentari (0)

Loading