Celebrity News

30 kilograma manje, seda brada, upali obrazi: Pogledajte kako danas izgleda pakleni kuvar Saša Mišić, fotografija rastužila sve

Izgled Saše Mišića promenio se godinama

30 kilograma manje, seda brada, upali obrazi: Pogledajte kako danas izgleda pakleni kuvar Saša Mišić, fotografija rastužila sve

Promo

Upoznali smo ga u emisiji "Paklena kuhinja" u kojoj je, poput slavnog Gordona Remzija ulazio u sukobe sa kuvarima restorana, da bi potom transformisao kuhinju i pomogao vlasnicima da im posao postane profitabilniji, a budući da se u javnosti već neko vreme ne pojavljuje, posebno nakon porodične drame kroz koju je prošao, mnogi se pitaju gde je, šta radi, ali i to koliko se izgled Saše Mišića nakon svega promenio.

Pročitajte: Tužna priča Paklenog kuvara - OVO je Katrin Mišić, žena koja ga je ostavila sa troje dece, da bi mu ih godinama kasnije oduzela (FOTO)

Promo

 

Naime, nedugo nakon snimanja jedne od najpopilarnijih emisija tog tipa, Mišić je dospeo u centar pažnje, a razlog je njegova ispovest u kojoj je do detalja ispričao svoje porodičnu situaciju i šta ga je te 2011. godine snašlo.

- Mesecima živim kao samohrani otac troje dece. Moja supruga Katrin nije se snašla u ulozi majke u Srbiji pošto ta uloga u Nemačkoj, odakle je poreklom, izgleda potpuno drugačije. Odlučila je da živimo ovde jer smo želeli da deca rastu u uslovima koji u Nemačkoj više ne postoje - rekao je tada Saša, koji je dugo živeo u Nemačkoj gde je pored kulinarstva učio i kako što bolje organizovati posao u ugostiteljstvu.

Pročitajte: Uništile su ga godine i životna drama - Pakleni kuvar Saša Mišić mršav i sed, ne biste ga prepoznali! Evo kako sad izgleda (FOTO)

Facebook

 

Kako je još istakao svojevremeno, verovao je da će se sa suprugom ppomiriti, te da će se ona vratiti u njihovo porodično gnezdo, međutim tri godine kasnije usledio je obrt, Saši je Centar za socijalni rad oduzeo decu, a starateljstvo nad njima dodeljeno je njihovoj majci Katarini Grujning.

Zahtevajući da mu se deca vrate, Mišića je organizovao protest ispred "Vaznesenjske crkve" u čemu ga je podržalo nekoliko stotina građana, međutim javnost je ostala uskraćena za epilog porodičnog spora koji je stigao do suda, a ono što je poznato jeste da se u međuvremenu ostvario još čak pet puta u ulozi oca sa  anonimnom izabranicom. 

 

 

Budući da se pakleni kuvar nakon pauze ipak vratio na male ekrane i na televiziji "Balkan trip" ponovo ima svoju emisjiu "Turist ekspert", jasno je da od svoje ljubavi prema kulinarstvu nije odustao.

Pročitajte: Tata čak osmoro dece - Gde je danas i šta radi pakleni kuvar Saša Mišić (foto)

 

 

Putem društvenih mreža imali smo prilike da se uverimo i u to da se izgled Saše Mišića, osim što je mršaviji i što je dobio po koju sedu, nije drastično promenio imajući u obzir koliko godina je prošlo.

Komentari (0)

Loading