Celebrity News

Pet meseci od rođenja ćerke stižu PRELEPE VESTI: Sin i snaja Jelene Bačić Alimpić potvrdili, porodica presrećna (FOTO)

Sin i snaja Jelene Bačić Alimpić podelili lepe vesti

Pet meseci od rođenja ćerke stižu PRELEPE VESTI: Sin i snaja Jelene Bačić Alimpić potvrdili, porodica presrećna (FOTO)

Sin i snaja Jelene Bačić Alimpić, skladan su mladi par. Pre skoro pet meseci njihovu ljubav krunisalo je rođenje ćerke Mile, a sada iz njihovog doma stiže još lepih vesti.

Naime, snaja Jelene Bačić Alimpić, Antonina, koja je završila turski jezik i književnost na Filološkom fakultetu, veoma je aktivna na društvenoj mreži "Instagram", gde svojom simpatičnom prirodom svakoga dana privlači sve veću pažnju.

Broj pratilaca raste iz dana u dan, a Antonina postaje sve uspešnija u svetu "Influensera", a sada je otrkila da je pred njom još jedno novo poslovno iskustvo.

Pretraži: Koga da pitam za pomoć?! Snaja Jelene Bačić do detalja otkrila šta se dešava u kući između nje i svekvre posle dolaska bebe

Instagram

 

Jednoj od pratiteljki na "Instagramu" na pitanje o pokretanju "Youtube" kanala, Antonina je odgovorila potvrdno.

Instagram

 

Sin i snaja Jelene Bačić Alimpić imaju na umu da pokrenu zajednički kanal, koji bi se bavio kuvanjem, a na kome bi Antonina, koja je pored jezika, veliki zaljubljenik u tursku kuhinju, spremala brojne recepte, koje do sada niste imali prilike da probate.

U ovom uzbudljivom poslovnom poduhvatu par ima svu podršku porodice, a kako Antonina kaže, ostalo je još samo da ona prelomi i upusti se u kulinarsku avanturu.

Komentari (0)

Loading