Celebrity News

Kako biste se vi ponašali da vam svekrva ovo uradi? Otkriveni detalji odnosa Jelene Bačić Alimpić sa trudnom snajom (FOTO)

Snaja Jelene Bačić Alimpić u četvrtom je mesecu trudnoće

Kako biste se vi ponašali da vam svekrva ovo uradi? Otkriveni detalji odnosa Jelene Bačić Alimpić sa trudnom snajom (FOTO)

Godinu dana polako ističe otkako se snaja Jelene Bačić Alimpić pred matičarem i ljudima spisateljičinom sinu zavetovala na večnju ljubav i poštovanje. Pre par nedelja Antonina Alimpić obavestila je javnost da će nekadašnjoj voditeljki, danas književnici, kroz pet meseci podariti i unuka, što je obradovalo čitavu njihovu porodicu i šire. 

Pročitajte: Kad majka OVO doživi od jedinog sina: Sin Jelene Bačić Alimpić JEDNIM GESTOM pokazao šta misli o knjigama svoje majke (FOTO)

 

 

Budući da ima manir da putem društvenih mreža sa pretiocima podeli sve svoje tuge, sreće i radosti očekivalo se da će o novoj ulozi, ulozi bake koja joj predstoji Jelena ponešto napisati, nažalost, ovaj deo bajke ona je preskočila što je mnogima dalo za pravo da posumnjanju da sa snajom nije više u tako dobrom odnosu kako je tvrdila da jeste. 

Pročitajte:Ultrazvuk je pokazao sve! Jelena Bačić Alimpić javila se iz bolnice nakon pregleda dojke(FOTO)

 

 

Pre par meseci moglo se videti sa kolikom ljubavlju Jelena Antonini čestita rođendan, sa kolikom pažnjom joj pristupa nimalo je pritom ne razdvajajući od svoje dece Dunje i Marka. Da li se između svekrve i snaje nešto u međuvremenu zaista dogodilo kako se spekuliše ili pak Jelena samo previše zauzeta oko promocije novih projekata te ne stiže da se ovom delu svog života posveti pitanje je na koje mediji za sada nemaju odgovor.

Pročitajte: Rekla mu je DA iako joj je uradio groznu stvar: Suprug Jelene Bačić Alimpić ovo sigurno ne bi promenio sve i da može

 

 

Ono što je sigurno je da će snaja Jelene Bačić Alimpić kroz par meseci porodicu spisateljice uvećati za još jednog člana te se pretpostavlja da iako ima razloga da trenutno ne pričaju, da će se sve to izgladiti i rešiti kada naslednik ili naslednica dođu na svet.

Komentari (0)

Loading