Celebrity News

Sin i snaja Jelene Bačić žive izuzetno luksuzno: Evo kako izgleda dom Marka i Antonine Alimpić i kako je par uredio kutak za bebu (FOTO)

Dom sina i snaje Jelene Bačić Alimpić predivan je porodični kutak

Sin i snaja Jelene Bačić žive izuzetno luksuzno: Evo kako izgleda dom Marka i Antonine Alimpić i kako je par uredio kutak za bebu (FOTO)

Prekrasan, do detalja uređeni kutak, smešten u elitnom delu Novog Sada je dom sina i snaje Jelene Bačić Alimpić. Marko i Antonina, po venčanju, renovirali su porodičnu nekretninu nekadašnje voditeljke, danas autorke nekoliko romana, u kojoj su skrojili život iz bajke, baš onako kako su od početka zabavljanja maštali.

Pročitajte: Lupi mi šamar ako zaličim na nju! Jelena Bačić Alimpić otkrila ŠOKANTNE detalje odnosa sa svojom majkom!

 

Instagram

 

 

Stan je skrojen po principu open kocepta,a u dosluhu sa arhitektom sve je do tančina prethodno isplanirano. Svaka prostorija u okviru nekretnine kvalitetno je iskorišćena, svuda su smešteni ugradni ormari, a dnevni boravak, trpezarija i kuhinja smešteni su u jednoj prostoriji. 

Pročitajte: Kad majka OVO doživi od jedinog sina: Sin Jelene Bačić Alimpić JEDNIM GESTOM pokazao šta misli o knjigama svoje majke (FOTO)

Instagram

 

Kako tačno izgleda dom sina i snaje Jelene Bačić Alimpić moglo se videti na osnovu par fotografija koje je lepa Antonina, u svrhu svog bloga podelila sa pratiocima, tako se došlo do zaključka da je stan dekorisan pretežno detaljima bele boje.

Pročitajte: Ultrazvuk je pokazao sve! Jelena Bačić Alimpić javila se iz bolnice nakon pregleda dojke(FOTO)

Instagram

 

Naime, kuhinjski elementi u toj su nijansi, dok su uređaji, poput mašine za pranje sudova, rerne i frižidera metalik sivi. Četvrtasti trpezarijski sto okružuju stolice od punog drveta, a u njihovoj blizini smeštana je komoda sa televizorom velikog ekrana. 

Pročitajte: Čestitamo: Jelena Bačić Alimpić postaje baka

Instagram

 

U samom dnu sobe je ugaona garnitura, ispred koje su Marko i Antonina postavili vrlo zanimljiv, reklo bi se unikatni stočić, dok ostatak prostorije krasi raskošna biblioteka. U spavaće sobe, nažalost, Jelenina snaja nije pratiocima dozvolila da zavire, ali veruje se da su s ukusom i one opremljene, kao i dečiji kutak.

Pročitajte: Osmeh na licu i iskra u oku: Jelena Bačić Alimpić nikad srećnija prima čestitke! Vesti su fantastične (FOTO)

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading