Celebrity News

Ljubi je PRED SVIMA kao prvog dana, Hani će pozliti: Danijela Martinović objavila fotografiju koja TRESE Hrvatsku, SVE SE VRAĆA I PLAĆA

Prvi javni poljubac Danijele Martinović i Josipa Plavića

Ljubi je PRED SVIMA kao prvog dana, Hani će pozliti: Danijela Martinović objavila fotografiju koja TRESE Hrvatsku, SVE SE VRAĆA I PLAĆA

Instagram; Boško Karanović

Prvi javni poljubav Danijele Martinvoić i Josipa Plavića dogodio se na promociji njene knjige "Tuširanje duše". Ovaj par oduševio je javnost u regionu, ne samo ovom "slatkom" potvrdom ljubavi, već svojim skladom i podrškom koju jedno drugom pružaju.

Naime,novi dečko Danijele Martinović svojim dolaskom u njen život, zalečio je slomljeno srce i na lice pevačice vratio osmeh. Uz to, od prvog dana, ne dozvoljava da u ma čemu što radi bude sama.

Pročitajte: Prizor da se naježiš - Nećete verovati u kakvom stanu živi Danijela Martinović posle razvoda dok Grašo uživa u luksuzu sa Hanom (FOTO)

 

 

Inspektor Josip Plavić učestvovao je i u organizaciji ovog, za Danijelu tako važnog događaja, pa je promocija romana održana u paintball klubu, koji je Josip osnovao sa prijateljima.

Prvi javni poljubac Danijele Martinović i Josipa Plavića videla je i njena majka Ivanka, koja je blistala od ponosa na promociji ćerkine knjige, a po širokom osmehu na njenom licu, čini se da je zadovoljna i svojim novim zetom.

Pročitajte: SREĆA stigla u 51. godini, nikad nije kasno! Danijela Martinović podelila PRELEPE VESTI, na licu osmeh i suze radosnice (FOTO)

 

 

Kako je vezu dugu dve i po decenije pre dve godine prekinula, Danijela je jedno vreme svoj život čuvala daleko od radoznalih pogleda, a sada, kada je izborom emotivnog partnera definitivno zadovoljna, odlučila je da svoju ljubav obelodani, a posebno joj je važno bilo da se njen izabranik dopadne njenoj mami.

Komentari (0)

Loading