Celebrity News

Svi su se rasplakali kad su pročitali njeno novo saopštenje: Danijela Martinović dočekala ono čega se najviše plaši svaka žena

Bol Danijele Martinović zbog raskida sa Petrom Grašom već dve godine tema je svih medija

Svi su se rasplakali kad su pročitali njeno novo saopštenje: Danijela Martinović dočekala ono čega se najviše plaši svaka žena

Mario Poje/Boško Karanović

Kada se doznalo da je Petar Grašo oženio Hanu Huljić prvo što su se mnogi zapitali je kolika je trenutna bol Danijele Martinović, pevačeve bivše. Pop zvezda i vlasnica brojnih hitova se u početku nije mnogo oglašavala, u medijima su se pojavljivale njene stare izjave, najpre, po pitanju majčinstva, a to da li je i u kojoj meri ona zapravo tužna zbog bivšeg i njegove nove izabranice saznavalo se na osnovu njenog ponašanja u javnosti.

Pročitajte: Danijeli Martinović se NAJVEĆA SREĆA osmehnula u 51. godini i posle razvoda: Upravo je potvrdila, novi dečko plače od sreće

Instagram

 

Sve to mogao je i najverovatnije je bio samo privid sreće i zadovoljstva jer bol Danijele Martinović nije mogao biti mali, ali ga je očigledno bilo potrebno skriti. 

Pročitajte: Doživeo sudbinu kao Danijela Martinović: Bivši dečko Hane Huljić PROGOVORIO i objavio zajedničke slike koje će joj zagorčati život (FOTO)

Instagram

 

Saznanje da vam se bivša ljubav, kraj koje ste proveli dve i po decenije, venčava drugom, pritom porodičnom prijateljicom, mnogo mlađom, te da čekaju dete mora da je bilo devastirajuće za pop zvezdu koja tokom života i karijere nije imala mnogo ovakvih lomova, te nije znala kako sa tim da se nosi.

Pročitajte: Ujedinile su se! Danijela Martinović obrisala suze i krenula u napad, Grašo prestravljen novim razvojem događaja

Mario Poje

 

Jedan od prelomnih trenutaka za nju dogodio se kada je napuštala grupu Magazin. Ljudi su je obožavali u sklopu benda zbog čega se rodila sumnja hoće li je voleti i kao solo izvođačicu.

Pročitajte: Fotografija je dokaz da je život pun obrta: Danijela Martinović i Hana Huljić poziraju jedna pored druge

Instagram

 

Bespotrebno je u sebe sumnjala Danijela koja tada nije pristala na predlog prijatelja, bivšeg saradnika, da se nadalje predstavlja kao Danijela - Ex Magazin. Svojim imenom i prezimenom stala je iza reklama o nastupima i gotovo svakog vikenda punila hale.

Pročitajte: Neko sa 25, a neko u 51. godini! Danijeli Martinović osmehnula se najveća sreća, evo šta ju je odalo FOTO

Instagram

 

O tom prelomnom, pomalo stresnom periodu ali kasnije svakako lepom i polodonosnom Danijela se prisetila tokom jednog intervjua:

- Bio je jedan disco klub u blizini čini mi se Siska, gde sam imala apsolutno rekordnih nula prodatih karata, hahahaha... Nikad to ne bih promenila, jer je to sve taj put, koliko je to sve zapravo čudno bilo, a nekoliko meseci nakon toga počeli su se dogadati "Zovem te ja”, “Ide mi, u životu ide mi”, "Što sam ja, što si ti”,”Neka mi ne svane”,... nakon toga se onda stvarno sve nekako zakotrljalo - kazala je Danijela, čija karijera još uvek raste a čini se da je i na emotivnom planu uspela da se oporavi ili makar zaleči rane, te da uživa kraj novog izabranika.

Pročitajte: Ovo je nova Danijela Martinović! Haljinom Viktorije Bekam sve bacila u drugi plan (foto)

Instagram/danijelamartinovicofficial

 

Komentari (0)

Loading