Celebrity News

SREĆA stigla u 51. godini, nikad nije kasno! Danijela Martinović podelila PRELEPE VESTI, na licu osmeh i suze radosnice (FOTO)

Danijela Martinović podelila lepe vesti

SREĆA stigla u 51. godini, nikad nije kasno! Danijela Martinović podelila PRELEPE VESTI, na licu osmeh i suze radosnice (FOTO)

Instagram

Pevačica Danijela Martinović, čini se, konačno ostvaruje sve svoje snove. Nedugo nakon što se u javnosti saznalo da uživa sa novim izabranikom, te da je posle dužeg vremena od raskida sa Petrom Grašom pronašla svoju sreću, ponovo je Danijela Martinović podelila lepe vesti i obradovala publiku širom regiona.

Doskora se njeno ime vezivalo za popularnog Graša koji se nakon njihove dvadestpetogodišnje veze oženio ćerkom Tončija Huljića, Hanom sa kojom je dobio i prvo dete, a budući da su mnoge stvari među bivšim partnerima za javnost ostale nedorečene svi se pitaju da li je došao trenutak da se do sada nepoznati detalji o njihovoj ljubavi i raskidu doznaju.

Pročitajte: Svi su se rasplakali kad su pročitali njeno novo saopštenje - Danijela Martinović dočekala ono čega se najviše plaši svaka žena

 

 

Naime, njena nova knjiga, svojevrsni memoari pod nazivom "Tuširanje duše" objavljeni su u Hrvatskoj, a pored toga što je, neskrivajući emocije i suze radosnice Danijela Martinović podelila lepe vesti ona nije štedela ni reči zahvalnosti svima koji su na bilo koji način učestvovali u ovom umetničkom delu, ali i njenom životu.

- Kada bi jedna jedina reč, misao ili rečenica iz ove knjige dotakla vaše srce, donela vam utehu, radost, spoznaju, inspiraciju, mir... biću najsrećnija - to je moja najveća nagrada - napisala je i dodala:

Pročitajte: Danijeli Martinović se NAJVEĆA SREĆA osmehnula u 51. godini i posle razvoda - Upravo je potvrdila, novi dečko plače od sreće

 

 

- Hvala mom mentoru Branislavu Glumcu, hvala što si bio tvrdoglavo uporan i nepopustljiv dok sam se branila neodlučnošću. Hvala ti što si bio nežan i ohrabrivao me dok sam prolazila neosvetljenim, nepoznatim tunelima svojih sumnji. Hvala mojoj porodici, vi ste moja sigurna luka u kojoj se mogu vezati nakon svih mora koja sam isplovila i još mnogih kojima ću ploviti. Hvala svakoj pojedinoj osobi koja je na bilo koji način deo mog života. Hvala, Bože, glas tvoje tišine u meni je najglasniji. Vaša Danijela - napisala je pevačica koja se već oprobala u ovim vodama i iza sebe već ima dve knjige- "Neopisivo" i "Šalabahter života“, motivacione poetske zapise koje je svojevremeno opisala kao „mali povez ljubavi“.

Komentari (0)

Loading