Celebrity News

Ma šta se ovo dogodilo sa ćerkama Ane Kokić i Nikole Rađena? Nina i Tea šokirale izgledom, svi zumiraju fotografiju

Ćerke Ane Kokić i Nikole Rađena jednako vole muziku i sport

Ma šta se ovo dogodilo sa ćerkama Ane Kokić i Nikole Rađena? Nina i Tea šokirale izgledom, svi zumiraju fotografiju

Ata Images

Ćerke Ane Kokić i Nikole Rađena su lepe i pametne, ali s obzirom na to da pevačica i vaterpolista nikada nisu želeli da ih izlažu javnosti, do skoro niko nije mogao u to da se uveri.

Pročitajte: Poslala BRUTALNU poruku! Ana Kokić bez pardona: Moje srodne duše, bile su bez duše

Oboje su počeli da prave izuzetke nakon razvoda. Prvo je Ana podelila fotografiju povodom rođendana starije naslednice, kojem je Nikola takođe prisustvovao, a potom je i sam sportista objavio kako provodi vreme sa mezimicama.

Luka Šarac

 

Još tada se znalo da će Nina i Tea krenuti očevim stopama, doduše, niko nije očekivao da će baš da se bave vaterpolom, ali verovalo se da će ostati u sportu, što su one i opravdale. Obe se bave odbojkom i izuzetno su talentovane, čemu svedoče nagrade i priznanja koje uveliko dobijaju. 

Pročitajte: Da li je ovo isto dete? Ćerka Nikole Rađena i Ane Kokić posle toliko vremena u javnosti, kakva promena! FOTO

U prilog tome govori i fotografija koju je pop pevačica podelila na Instagramu. Naime, na njoj ona pozira u zagrljaju naslednica dok oko njihovih grudi vise medalje. 

- Gledamo u nebo, učimo da je samo ono granica- napisala je pevačica u opisu slike, a pored njenih reči pratioci nisu mogli da ne primete koliko su ćerke Ane Kokić i Nikole Rađena porasle. 

Svi koji su videli fotografiju ostali su u šoku budući da ih pamtimo kao devojčice, a vreme je tako brzo prošlo i očigledno je da su Nina i Tea sada već devojke.

Instagram

 

Nina i Ana izuzetno su visoke, mamu su već premašile, dok se vidi da se bave sportom. Neosporno je da su obe povukle na oca, dok pevačica često u šali naglašava da imaju i sluha.

Komentari (0)

Loading