Celebrity News

Jovana Pajić i Sale Tropiko ponovo zajedno, razlog je neverovatan! Najlepšim vestima se pohvalili, svi čestitaju (FOTO)

Ćerke Jovane Pajić i Saleta Tropika stavka su koja bivše supružnike spaja

Jovana Pajić i Sale Tropiko ponovo zajedno, razlog je neverovatan! Najlepšim vestima se pohvalili, svi čestitaju (FOTO)

Petar Đorđević

Bivši supružnici Jovana Pajić i Sale Tropiko roditelji su dve devojčice Helene i Đine, koje ih svakodnevno čine ponosnima. Dve mezimice nasledile su maminu lepotu, tatin karakter, lepo su vaspitane, talentovane za različite vrste umetnosti, a nije tajna da su odlični đaci u školi. Ćerke Jovane Pajić i Saleta Tropika centar su sveta pevačice i muzičara koji svaki njihov uspeh doživljavaju kao svoj i slave ga sa velikim oduševljenjem, što je bio slučaj i nedavno.

Pročitajte: Posle razvoda stižu najlepše vesti od Jovane Pajić i Saleta Tropika! Sve potvrdili na Instagramu, čestitke ne prestaju da pristižu (FOTO)

Luka Šarac

 

Starija mezimica nekadašnjeg para okončala je još jedan razred osnovnog obrazovanja, što je u okviru škole na poseban način uz adekvatnu odeću i balone obeleženo. Elem svi učenici i učitelji trebalo je da se obuku u belo, a svako od njih bio je pozdravljen gromoglasnim aplauzom kada se začulo njegovo ime.

Pročitajte: Helena je zvezda Instagrama! Starija ćerka Jovane Pajić i Saleta Tropika izrasla je u pravu lepoticu, pogledajte samo te oči (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Po okončanju tog oficijalnog dela u nebo su pušteni plavo -beli baloni, što su Jovana i Sale ispratili zajedno sa svojom naslednicom koja im je još jednom priredila zajedničke trenutke za pamćenje.

Pročitajte: Vreme je da kažem ŠTA SE ZAISTA DESILO, šta mi je URAĐENO: Jovana Pajić više neće da ćuti, otkriva surovu istinu o RAZVODU od Saleta

Instagram

 

Ćerke Jovane Pajić i Saleta Tropika i dalje su velika spona bivših partnera, koji vrlo često zbog njih vreme provode zajedno, a vikendom ih prolaznici mogu videti kako sa njima šetaju, odlaze u bioskop ili na sladoled.

Pročitajte: To što se dešava između njih dve… Sale Tropiko konačno progovorio o odnosu Jovane Pajić i Marije Šerifović, svi su u šoku

Instagram

 

Fanovi muzičkog para nadaju se pomirenju, nažalost, za to nema nikakve naznake. Očigledno je da je konačna odluka doneta, ne na prečac niti na silu, već staloženo zbog čega oni danas i mogu da očuvaju prijateljski odnos.

Pročitajte: Baš ih briga ko šta priča, njima je lepo: Jovana proslavila rođendan sa Marijom, na snimku je sve jasno (video)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading