Celebrity News

Kao dvorac: Zavirite u vilu koju je Nikola Jokić sagradio u rodnom Somboru, ovakve stepenice i vrtove ste gledali samo u španskim serijama

Kuća Nikole Jokića je kao iz bajke

Kao dvorac: Zavirite u vilu koju je Nikola Jokić sagradio u rodnom Somboru, ovakve stepenice i vrtove ste gledali samo u španskim serijama

Profimedia

Kuća Nikole Jokića je kao iz bajke

Nikola Jokić je ove nedelje postao "bog košarke", kada je svom timu Denver Nagets obezbedio prvo mesto u NBA šampionatu. Ovo je bio zaista veliki skok za skromnog momka iz Sombora, kome često nisu uvažavali talenat tokom karijere.

Profimedia

 
 

Dupla MVP titula i NBA prsten, malo li je za čoveka u kog do te mere nisu polagali nadu, da je svojevremeno izabran tek sa 41. mesta na NBA draftu. Sa dna je skočio na prvo mesto, kako li su samo pogrešili.

Pročitajte: Mala Ognjena Jokić ukrala tati šou - Ovako Nikolina ćerkica slavi tatin istorijski uspeh, cela Amerika priča o njoj (FOTO)
 

Nikola je uprkos neverovatnom sportskom uspehu ipak ostao čvrstim nogama na zemlji. Iako je imao mogućnost da se skući na egzotičnom mestu ili elitnom kraju, Jokić je odlučio da porodičnu kuću gradi u rodnom Somboru.

Photo by Elsa/Getty Images

 

Vila Nikole Jokića prostire se na pet parcela na kilometar na kružnom toku prema Subotici i Bezdanu.

Pročitajte: Prepoznajete li ga? Ovaj preslatki plavušan sa slike danas je prebogat i preuspešan, cela Srbija mu se divi (FOTO)

I dok je bila u fazi gradnje 2021. godine, javnost je bila oduševljena veličinom zdanja koju je Nikola gradio za svoje najmilije.

 

Naš košarkaš, kako se ranije pisalo, planirao je da u ovu vilu, pored svoje supruge Natalije i ćerkice Ognjene, useli i roditelje i braću Strahinju i Nemanju sa porodicama, i taj san mu se ispunio.

Pročitajte: Skromni, vredni i pošteni - Upoznajte Nikolinu i Branislava, roditelje Nikole Jokića FOTO



Vila Nikole Jokića ograđena je visokom betonskom ogradom, tako da košarkaš može da sačuva svoju privatnost. Ali poneka fotografija iz njegovog doma završi na internetu, tako da možemo da vidimo da oko njegove kuće postoji ogromno dvorište, u kom mala Ognjena može da slobodno trči.

Instagram

 

Na enterijeru kuće se nije štedelo. Prelep beli nameštaj, kristalni lusteri, ali i kamin.

Pročitajte: Džaba titule kada tu nije porodica - Nikola Jokić oduševio odgovorom, ove reči će vas raznežiti

Ništa manje ne zaslužuje čovek koji pretenduje da postane najbolji evropski košarkaš kog je Evropa ikada videla.

Instagram

 

 

 



 

Komentari (2)

Loading
Srbin

06:28 16.06.2023

Dabogda ih sagradio još deset i da u zdravlju i sreci u njima uživa jos 100god zajedno sa svojom familijom. PONOS I DIKA SRBIJE.

Дуле

07:42 16.06.2023

Овакав кич нисам давно видео.