Celebrity News

Prepoznajete li ga? Ovaj preslatki plavušan sa slike danas je prebogat i preuspešan, cela Srbija mu se divi (FOTO)

Fotografija Nikole Jokića raznežila mnoge

Prepoznajete li ga? Ovaj preslatki plavušan sa slike danas je prebogat i preuspešan, cela Srbija mu se divi (FOTO)

Fotografija Nikole Jokića, koja u poslednje vreme kruži mrežama, ne samo da je raznežila već njegove fanove, već je mnoge navela da se zapitaju da li je njemu još od malih nogu sudbina namenila ulogu u kojoj se danas sjajno snalazi.

Naime, Nikola Jokić prošle godine potpisao je najveći ugovor u istoriji NBA lige. Košarkaš igra za Denver i već dve sezone je nakorisniji igrač takmičenja. "Bucmasti" Somborac, u čiji uspeh je do 2015. godine verovalo malo njih, izgleda je ovu sudbinu imao zapisanu u zvezdama.

Pročitajte: Ćerka Nikole Jokića prvi put pred kamerama, prekinula tatin intervju! Ovaj snimak će vas raznežiti (VIDEO)

Guliver Getty Images

 

Fotografija petogodišnjeg Nikole Jokića oduševila je mnoge, koji su komentarisali koliko je sladak dečak bio. Međutim, oku najvrednijih fanova nije promaklo da petogodišnje plavušan na sebi nosi duks Denvera, kluba, za koji će godinama kasnije igrati i postizati najveće uspehe.

- Priča o sudbini zapisanoj u zvezdama. Nikola Jokić. Sombor. Srbija, neke 2000. godine, petogodišnjak u duksu Denver Nagetsa, tima za koji će 22 godine kasnije potpisati najveći ugovor u istoriji svetske košarke, do danas. Šanse da dečak iz Sombora uopsše dobije duks malo poznatog tima iz Amerike davne 2000. godine su bile male. Šanse da je neko u Somboru čuo (ili navijao) za Nagetse, još manje. Ali šanse da će dečak koji tada nije ni pokazivao ljubav prema košarci, igrajući upravo u tom klubu osvojiti dve uzastopne MVP titule u najjačoj ligi na svetu i potpisati super maks ugovor su bile ravne nuli - napisao je ispod do sada neviđene fotografije Nikole Jokića njegov agent Miško Ražnatović i dodao:

Pročitajte: Prve fotografije doma Nikole Jokića! Ćerka Ognjena u centru je pažnje: O njenom stajlingu svi pričaju (FOTO)

 

 

- Pa opet, sve se baš tako desilo. Ljudi koji ispisuju stranice istorije, kreiraju svoje sudbine, čine nemoguće mogućim, prvenstveno zbog toga što su spremni da rade više i jače od drugih, da budu maksimalno fokusirani na cilj ispred sebe, da imaju veru u sebe i...prepoznaju znakove na putu, koji im je na neki način ipak bio zapisan u zvezdama.

 

Komentari (0)

Loading