Celebrity News

Molitva za našu Milicu Milšu: Dijagnoza joj je sledila krv u žilama, operacija je bila neizbežna! Evo šta kaže muž Žarko (FOTO)

Operisana Milica Milša

Molitva za našu Milicu Milšu: Dijagnoza joj je sledila krv u žilama, operacija je bila neizbežna! Evo šta kaže muž Žarko (FOTO)

Dalibor Danilović

Milica Milša oglasila se na društvenim mrežama fotografijom iz bolničke postelje, što je uznemirilo javnost.

Aleksandar Krstović

 

Iako je velika glumica na fotografiji nasmejana uz supruga Žarka Jokanovića i sina Antonija Isakovića, Milša je dobila uznemirujuće vesti o svom zdravstvenom stanju i hitno je operisana.

Pročitajte: Sed, markantan i svima dobro poznat - Milica Milša blista pored novog partnera, Žarko priznao poraz FOTO


Zvezda serije "Zakopane tajne" otkrila je da je morala da ide na operaciju i istakla važnost redovnih ginekoloških pregleda koji su joj spasli život.

 

 


- Za nas žene jako su bitni preventivni ginekološki pregledi. Jedan takav mi je omogućio da obavim neophodnu operaciju na vreme. Vodite računa o sebi, drage moje. Mislite o svome zdravlju. Budite i lale i lavice. Zahvaljujem se mom deveru i doktoru - ginekologu Peđi Jokanoviću, anesteziologu Đorđu Filipoviću i svim drugim doktorima. I naravno uvek su tu moji momci, moja najdivnija podrška, Antonije i Žarko - napisala je Milša uz fotografiju.

 

 

ATA Images

 

Podsetimo, Milica je prošle godine doživela i nezgodu na snimanju, kada je polomila koleno i tada je takođe završila na operacionom stolu.

Pročitajte: Ne smeta joj što su koleginice! Posle toliko skrivanja, Milica Milša konačno otkrila - OVO JE MOJA SNAJKA!

 

I tada je njen voljeni suprug bio uz nju, i tada je obavesito javnost da je sve prošlo u najboljem redu.

- Upravo operisana. Moj Emčić, moj heroj. Ljubav do neba - napisao je Žarko Jokanović tada uz fotografiju glumice.

Komentari (0)

Loading