Celebrity News

Provela je nekoliko meseci u bolnici, svi su se molili za nju: Pogledajte kako sada izgleda Mira Banjac (FOTO)

Zdravlje Mire Banjac bilo je upitno

Provela je nekoliko meseci u bolnici, svi su se molili za nju: Pogledajte kako sada izgleda Mira Banjac (FOTO)

Dalibor Danilović

Zdravlje Mire Banjac jedno vreme uopšte nije bilo dobro, zbog čega je glumica završila u bolnici. Taj podatak preneli su svi mediji sa konstatacijom da se ona najverovatnije neće više vraćati na scenu, jer su godine učinile svoje.

Pričalo se i pisalo da će Mira u 93. godini morati da napusti glumu, svoju najveću ljubav, i posveti se životu sa sinom, vodeći pritom računa samo o tome da ostatak života provede u miru.

Instagram

 

Uprkos verovanju mnogih da je Mira svoje odigrala, ona se nakon dva i po meseca bolničkog lečenja ipak vratila pred kamere, što je ljubitelje telenovela zabezeknulo. Svi su se zapitali kakvu to snagu i volju slavna Novosađanka ima i šta je to pokreće, a smatra se da ni ona sama na to nema odgovor.

Pročitajte: Mlada, ozarena i u belom! Evo kako je Mira Banjac izgledala na svom venčanju, a tek da joj vidite muža...(FOTO)

Pre odlaska u bolnicu dramska umetnica radila je na seriji "Igra sudbine" čiji scenario je potpisivao dramaturg Žarko Jokanović, a njegova supruga Milica Milša igrala glavnu ulogu.

Okruženje joj je izuzetno prijalo zbog čega je kao neko ko inače nije pasivan, već pravi radoholik jedva čekala da se vrati kolegama.

Instagram

 

Zdravlje Mire Banjac bilo je upitno zbog sepse i bolova u kolenima. Vezana za krevet glumica je kolegama putem telefona slala reči podrške, a po svemu sudeći sada je njeno stanje sanirano, u suprotnom ona ne bi mogla da radi. 

Pročitajte: Sin Mire Banjac teško je podneo odlazak iz Beograda: Evo gde sada živi sa glumicom i kako su uredili dom (FOTO)

Budući da su se Milica i Žarko u međuvremenu prebacili na Pink televiziju gde snimaju seriju "Zakopane tajne" i Mira je odlučila da promeni dres i odluči se za ovu telenovelu. Nedostajala je glumačkom timu, koji je jedva čekao ponovo da je vidi i sa njom razmeni šale. Odmah po dolasku sredili su je za scenu pa napravili nekoliko snimaka i slika sa njom, a sve to završilo je na društvenim mrežama.

To je bila prilika da svi drugi, tačnije šira javnost vidi je li zdravstveno stanje Mire Banjac toliko ozbiljno i kako ona sada izgleda. Na oduševljenje mnogih ona se oseća i izgleda fenomenalno za svoje godine i ne predaje se. Radi punom parom, a ne smetaju joj ni duga čekanja i snimanja koja traju i po 15 sati.

 

 

Komentari (0)

Loading