Celebrity News

Selidba iz Cecine vile: Evo gde će Lidija Ocokoljić sada živeti sa mužem i četvoro dece, u pitanju je PRAVI RAJ

Sestra Cece Ražnatović napušta vilu

Selidba iz Cecine vile: Evo gde će Lidija Ocokoljić sada živeti sa mužem i četvoro dece, u pitanju je PRAVI RAJ

Miloš Nadaždin

Sestra Cece Ražnatović napušta vilu

Porodice Cece Ražnatović i njene sestre Lidije Ocokoljić već dve decenije žive u rezidenciji folk dive na Dedinju, ali po svemu sudeći, Lidija je spremna da spakuje kofere i napusti velelepnu vilu.

Miloš Nadaždin

 
 

Sestra Cece Ražnatović u braku je sa Peđom Ocokoljićem i u njihovom braka koji traje dvadeset godina rođeno je čak četvoro dece. Međutim, kako je Ceca najavila, ova porodica odlučila je da ode iz Ljutice Bogdana.

Pročitajte: Lidijina ćerka je sušta suprotnost Cecinoj Anastasiji - Helena slavi punoletstvo, niko ne može da veruje da je to isto dete FOTOCeca i Lidija od rođenja su nerazdvojne, tako da će ova promena biti izuzetno zanimljiva za dve sestre.

Ceca Show promo

 

- Vezani smo svi. Od kad se ona rodila nismo se razdvojile. Sad pošto oni treba da se sele, prvo pitanje ljudi kad to čuju je kako ćemo nas dve da se razdvojimo - rekla je Ceca svojoj bliskoj prijateljici u epizodi svoje emisije.

Pročitajte: Venčanica je šokirala sve, Ražnatovići pokušali da sakriju detalje - Pogledajte jedinu fotografiju sa svadbe Cecine sestre Lidije Ocokoljić

 

- Veljko kaže, naravno, oni će se preseliti, a majka će sa njima - istakla je Ražnatovićka kroz smeh.

Instagram

 

Potom je otkrila da će Lidija svakako biti u njenoj blizini, jer će njen novi dom biti blizu vile u Ljutice Bogdana.

Pročitajte: Prvi intervju Helene Ocokoljić - Evo šta je Cecina sestričina imala da kaže kad su je pitali za slavnu tetku, ceo studio se iznenadio

 

- Moja sestra će biti jako blizu kada se budu preselili. Anastasija planira da bude u Španiji, Veljko je u Titelu, ali i sestra i sin i snajka su tu uvek kad god ja poželim, biće tu i za mene i uz mene - kaže Svetlana Ceca Ražnatović.

Komentari (0)

Loading