Celebrity News

Venčanica je šokirala sve, Ražnatovići pokušali da sakriju detalje: Pogledajte jedinu fotografiju sa svadbe Cecine sestre Lidije Ocokoljić

Venčanje Cecine sestre pod velom misterije

Venčanica je šokirala sve, Ražnatovići pokušali da sakriju detalje: Pogledajte jedinu fotografiju sa svadbe Cecine sestre Lidije Ocokoljić

Venčanje Cecine sestre pod velom misterije

Lidija Ocokoljić javni život prepustila je starijoj sestri Svetlani Ceci Ražnatović, i nikada nije volela da se eksponira. Iako je bila Cecina najveća podrška tokom čitave njene karijere, Lidija se klonirala kamera i retko kada se pojavljivala na javnim događajima, a njen privatni život bio je pod velom misterije, što je samo budilo interesovanje za nju. Nije bilo ništa drugačije ni kada se udavala za bivšeg fudbalera Peđu Ocokoljića, a posebno se prepričavao prizor Lidije u venčanici koji je iznenadio sve.

Instagram

 

Lidija i Peđa su dve decenije u braku u kom su dobili četvoro dece, od kojih je najstarija, Helena, skoro napunila 18. godina. Iako su se trudili da čuvaju svoju privatnost sve ove godine, njihovo venčanje je tada bilo predmet interesovanja javnosti o kome se i danas rado priča.

Ono što je i tada šokiralo javnost jeste kada se Lidija pojavila u venčanici, jer niko nije očekivao da će izabrati baš tu haljinu za svoj najlepši dan. Naime, Lidija je ponela Cecinu venčanicu, koju je pevačica nosila kada je sklapala brak sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.

Pročitajte: Prizor topi i najtvrđa srca - Bogdanin i Veljkov sin prvi put pred kamerama, upoznajte Krstana Ražnatovića (FOTO)

Instagram

 

Ocokoljići su imali prelepu svadbu na kojoj su sestre Lidija i Ceca u jednom trenutku nosile narodne nošnje. Cecina deca bili su zvezde večeri, Anastasija je oduševila slatkom haljinicom, a Veljko je potpuno ukrao šou jer je odlučio da zapeva na tetkinoj svadbi.


Podsetimo, supruga Veljka Ražnatovića, Bogdana, takođe je odlučila da nosi Cecinu venčanicu za svoju ceremoniju, a tada su se svi pitali kako je moguće da je haljina toliko dobro očuvana sve ove godine.

Pročitajte: Prvi intervju Helene Ocokoljić - Evo šta je Cecina sestričina imala da kaže kad su je pitali za slavnu tetku, ceo studio se iznenadio

Mirko Tabašević

 

 

Komentari (0)

Loading