Celebrity News

Vratio se staroj ljubavi: Evo ko je ponovo usrećio Nebojšu Pajkića nakon Isidorine smrti, sin Lav mu ništa ne zamera! (FOTO)

Nebojša Pajkić nakon smrti Isidore Bjelice pronašao utehu

Vratio se staroj ljubavi: Evo ko je ponovo usrećio Nebojšu Pajkića nakon Isidorine smrti, sin Lav mu ništa ne zamera! (FOTO)

Književnica Isidora Bjelica za života je često isticala da joj je najveću podršku u borbi sa opakom bolešću pružao njen suprug sa kojim je u braku bila gotovo 26 godina. Mnogi su ih smatrali idealnim parom i srodnim dušama koje su se prepoznale i uprkos svemu ostale zajedno do njenog poslednjeg dana, te ne čudi što se Nebojša Pajkić nakon smrti Isidore Bjelice potpuno slomio i što je veoma teško podneo porodični gubitak.

Pročitajte: Porodični portret na kome ona fali - Evo ko je misteriozna ćerka Nebojše Pajkića koju je dobio u drugom braku

Isidorin prerani odlazak ne mogu da prebole ni njena deca, sin Lav Grigorije Pajkić i ćerka Vila Evanđelina, međutim u jednom intervjuu sin poznate književnice otkrio je da je ipak Nebojša najteže podneo tragediju.

Luka Šarac

 

- Nema želju za pojavljivanjem u javnosti i davanjem izjava. Njemu je Isidorina smrt možda i najteže pala. Bili su partneri kroz život tri decenije, sudbine su im bile toliko uvezane da jedno bez drugog nisu mogli da funkcionišu. Otkako nas je mama napustila, često ponavlja da je sve postalo besmisleno - ispričao je on jedom prilikom za "Hello".

Pročitajte: Isidora bi PLAKALA OD SREĆE - Lav Pajkić sestri Vili i tati Nebojši SAOPŠTIO NAJRADOSNIJE VESTI (VIDEO)

Nebojša Pajkić nakon smrti Isidore Bjelice uz koju je bio i u dobru i u zlu i koju nije je napuštao ni kada joj je bilo najteže tokom mučne borbe sa kancerom povukao se u sebe i u nekom momentu prepustio, a ono što je sada najviše obradovalo njegovu decu jeste to što ipak nije dozvolio da ga tuga potpuno slomi, već se vratio poslu, tačnije svojoj velikoj ljubavi - scenariju.

Mirko Tabašević

 

- Pravo da ti kažem, posle svih događaja koji su bili vezani za Isidoru, dosta me je obradovalo to što se moj otac vratio poslu i scenariju. To me zaista čini srećnim.

- Ponovo je počeo da radi, da se bavi time i to je lep znak, da je ostao dosledan svojoj ljubavi, da ga ta tragedija i tuga nije definisala, već je nastavio da se bavi poslom. Pripremio je divan scenario, nadam se da će javnost s tim biti upoznata uskoro - prepun emocija i ponosa ispričao je Lav Pajkić, državni sekretar u Ministarstvu rada zapošljavanja i socijalne zaštite.

Komentari (0)

Loading