Celebrity News

Ovo je prvi muž Nikoline Pišek poznat po burnom životu: Procenite koliko još sličnosti ima sa pokojnim Vidojem (FOTO)

Prvi muž Nikoline Pišek je poznati novinar i sin još popularnijeg muzičara

Ovo je prvi muž Nikoline Pišek poznat po burnom životu: Procenite koliko još sličnosti ima sa pokojnim Vidojem (FOTO)

Sa svega dvadeset jednu godinu Nikolina Pišek udala se po prvi put i rodila devojčicu Hanu Leonardu, danas svršenu studentkinju medicine. Prvi muž Nikoline Pišek potpuno je emotivno i finansijski stao uz voditeljku koja je u to vreme završavala arhitekturu. Nekoliko godina Nikolina je provela kraj njega, a uprkos tome što je ludo bila zalljubljena, navodno je, rekla kraj i njemu i njegovom burnom životu.

Pročitajte: Jedna fotografija krije veliku TAJNU braka Nikoline Pišek i Vidoja Ristovića: Snovi o sreći srušili su se i pre njegove smrti

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Reč je o novinaru Marku Cigoju, sinu popularnog operskog pevača Krunislava Cigoja, koji osim ćerke sa Pišekovom ima i naslednika Vita, kojeg je dobio iz deset godina duge romanse sa spisateljicom Josipom Pavić. Uprkos tome što su mu sve veze bračne i vanbračne bile na duge staze u hrvatskim medijima uvek se govorilo o burnom emotivnom životu kakav je vodio prvi muž Nikoline Pišek.

Pročitajte: Povratak Nikoline Pišek na male ekrane: Voditeljka u pregovorima sa jednom medijskom kućom

 

 

Mark se retko kada izlaže pogledima javnosti, čak ni na "Instagram" profilu njegove i Nikolinine mezimice se ne može videt gotovo nijedna njegova slika, uprkos tome njegove kolege vole da se podsete njegove i voditeljkine ljubavi.

 

 

 

Komentari (0)

Loading