Celebrity News

Danica umire od sramote: Lazar Ristovski objavio sliku sa 43 godine mlađom koleginicom koja mu je ukrala srce, prizor će vas šokirati

Mlađa koleginica osvojila srce Lazara Ristovskog

Danica umire od sramote: Lazar Ristovski objavio sliku sa 43 godine mlađom koleginicom koja mu je ukrala srce, prizor će vas šokirati

Ata Images

Od kada je bračni par Ristovski na svoj odnos stavio tačku, glumac je u žiži interesovanja. Naime, već godinu dana piše se o trećoj osobi, koja je krivac za krah četiri decenije dugog braka. Mlađa koleginica osvojila srce Lazara Ristovskog, pisalo se jedno vreme, a onda se šuškalo da je njegova izabranica mlađa dama, ali ne iz iste branše. Ovim povodom glumac se nije oglašavao, te je sve ostalo samo na nivou pretpostavke.

Ipak, mlađa koleginica osvojila je srce Lazara Ristovskog, što je on sa ponosom podelio na svojoj mreži "Instagram". Iako nije reč o emotivnoj vezi, već o jednom dubokom, kolegijalnom divljenju i podršci, glumac nije krio da ga je koleginica Miona Marković potpuno osvojila.

Pročitajte: Danici će pozliti - Lazar Ristovski pred oltarom sa mlađom i POZNATOM ženom, pred vama su fotografije sa tajnog venčanja (FOTO)

Ata Images

 

Naime, mlada Miona centralno je lice ovogodišnjeg, šestog po redu "Ravno selo film festivala", a organizatori istog Mionu su okarakterisali kao: mladu, izuzetnu, otmenu, nadarenu i autentičnu. Podelivši ovu objavu na svom profilu, Lazar Ristovski potvrdio je da o mladoj koleginici misli sve navedeno, što je za nju veliki vetar u leđa i divan gest podrške.

Ipak, čini se da ima i zluradih komentara koji kruže, a odnose se na to da za Daničin rad nikada nije imao ovakve reči podrške, te da je ona često bila u senci njegovih uspeha i popularnosti.

Komentari (1)

Loading