Celebrity News

Novi dečko Vesne Dedić slavi rođendan, ona se TOPI u njegovom zagrljaju: Objavila fotografiju, baš su PRELEP PAR

Novi dečko Vesne Dedić obeležio je rođendan

Novi dečko Vesne Dedić slavi rođendan, ona se TOPI u njegovom zagrljaju: Objavila fotografiju, baš su PRELEP PAR

Mirko Tabašević

Pričalo se i pisalo po štampi i portalima čitave prošle godine da je novi dečko Vesne Dedić ušao u život spisateljice. Spekulisalo se da je tiho i uz puno šarma doktor Dejan Antonić osvojio srce autorke emisije “Balkanskom ulicom”, dok se istovremeno nagađalo da mu se ona rado i bez mnogo premišljanja prepustila.

Pročitajte: Dobro vam je poznat: OVO JE BIO MUŽ Vesne Dedić, bio je očajan otac njihovoj Lenki i obema im SLOMIO SRCE

Instagram printscreen

 

Novi dečko Vesne Dedić, doduše, nikada zvanično od strane voditeljke i pred medijima nije dobio to zvanje, jer Vesna za  sve ovo vreme nikada nije želela da prizna da je upravo on taj zbog kojeg joj posle dugog niza godina crvene obrazi.

Pročitajte: Dečko Vesne Dedić objavio fotografije sa Tajlanda: Pogledajte samo koliko je zgodan i koliko se vole! Svi im zavide na LJUBAVI (FOTO)

Instagram

 

Mali iskorak, kada je reč o obelodavanju romanse, ona je učinila objavivši zajedničke fotografije sa letovanja u Crnoj Gori, gde je sa par prijatelja krstarila. Nedavno se pohvalila i zajedničkim slikama iz egzotičnog Tajlanda, ipak sve do danas ona reč ljubav u vezu sa doktorom nije dovodila. 

Pročitajte: Dečko Vesne Dedić je san svake žene! Sa markantnim doktorom uživa na egzotičnom putovanu, pogledajte prve fotografije

Instagram

 

Naime, novi dečko Vesne Dedić proslavlja danas rođendan a u to ime od spisateljice dobio je romantičnu čestitku u vidu objave zajedničke fotografije koju prati numera Željka Samardžića “Zar ne znaš da prava ljubav godine ne broji…”


 

Komentari (0)

Loading