Celebrity News

Mladoženja PREZGODNI LEKAR, ona uzima njegovo prezime i blista od sreće: OVAKO je izgledalo prvo venčanje Vesne Dedić

Vesna Dedić nerado priča o prvom mužu

Mladoženja PREZGODNI LEKAR, ona uzima njegovo prezime i blista od sreće: OVAKO je izgledalo prvo venčanje Vesne Dedić

Vesna Dedić nerado priča o prvom mužu

Prvi brak Vesne Dedić sa lekarom Srđanom Milojevićem bio je turbulentan, a voditeljka i spisateljica neretko je pričala o stresnom periodu koji je prolazila kada se razvodila. Iako je zahvalna što su u ovom braku dobili ćerku Lenku, koju voli najviše na svetu, Dedić nerado priča o svom prvom suprugu.

Boško Karanović

 

Dok su bili u braku, Vesna i Srđan se nisu pojavljivali na javnim događajima, a zgodni lekar je sve radio kako se ne bi pojavio pred kamerama. Zanimljivo je da ne postoji nijedna fotografija njih dvoje koja je javno dostupna. Vesna je više puta pričala kako se razvela kad je shvatila da Lenka nema brižnog oca.


- Razvela sam se kada sam shvatila da moja ćerka nema brižnog oca, a ni ja muža koji me voli. Ne bih zalazila u detalje našeg odnosa. Davno sam izjavila da je loš brak voz iz kojeg treba iskočiti makar polomila obe ruke i obe noge. Meni su i dalje malo iščašeni kukovi zbog tog skoka, ali ova stanica na kojoj sam sigurno je bolja od one na koju bih stigla da sam ostala u lošem braku - izjavila je Vesna svojevremeno.

Pročitajte: Dobro veče, BIVŠA DRUGARICE! Evo kako je protekao prvi susret Sanje Marinković i Vesne Dedić posle dve godine (FOTO)

Ataimages

 

Braka se nerado seća, a čini se da je zaboravila i kako joj je proteklo venčanje sa Srđanom.

- Razvela sam se pre 16 godina, zaboravila sam kako taj čovek izgleda, nismo se sreli godinama, morala bih da pustim kasetu sa svadbe da ti kažem da li sam bila u venčanici. Hoću uvek da pričam o razvodu kao svom iskustvu, ali o tom čoveku zaista nema potrebe. Oboje smo nastavili svoj život - priznala je Vesna Dedić.

Komentari (0)

Loading