Celebrity News

Samo što su se zakleli na večnu ljubav: Anđela Jovanović jednim potezom odala kako se muž Dudaš ophodi prema njoj (FOTO)

Venčanje Anđele Jovanović i Mihaila Dudaša bilo je kao iz bajke

Samo što su se zakleli na večnu ljubav: Anđela Jovanović jednim potezom odala kako se muž Dudaš ophodi prema njoj (FOTO)

Tri dana je trajalo venčanje Anđele Jovanović i Mihala Dudaša a kada je opštinsko sklapanje braka, zatim i crkveno a potom i svadbeno veselje privedeno kraju novopečeni supružnici otputovali su van zemlje, na takozvani medeni mesec.

Pročitajte: Duboki šlic na venčanici, najprovokativnija mlada koju ste videli: Pogledajte prve fotke sa venčanja Anđele Jovanović i Dudaša

Čim se doznalo da su se glumica i atletičar venčali, njihovi fanovi znatiželjno su spekulisali o tome koju destinaciju su oni odabrali da obeleže svoje prve bračne dane.

Mina Petrović

 

Budući da Anđela i Mihail vole uzbudljiva, istraživačka putovanja, pretpostavljalo se da će i ovoga puta oni tako nešto odabrati, međutim, izbor je pao na evropsku prestonicu.

Petar Đorđević

 

Bračni par Dudaš prve dane braka provodi u Berlinu. Tamo su se zaputili kako bi posetili Hub Berlin festival biznisa, tehinke i digitalizacije, a nije isključeno da će ostatak vremena utrošiti na obilazak znamenitosti.

Pročitajte: I pred Bogom na večnu ljubav: Ćerka Gagija Jovanovića objavila slike sa crkvenog venčanja, jedan momenat posebno ganuo sve FOTO

Veruje se da je ovo tek početak medenog meseca, te da će i on biti vrlo slojevit, kakvo je bilo i venčanje Anđele Jovanović i Mihaila Dudaša. 

Instagram

 

 

Leto je pred nama, a sijaset mogučnosti pred novopečenim supružnicima koji su prošle godine u ovo doba posetili Panamu.

Pročitajte: Tri godine su čekali ovaj dan: Dragan Jovanović i Branka Pujić plaču od sreće, ćerka jedinica potvrdila divne vesti FOTO

Moguće je da će i ovoga puta oni odabrati neku od dalekih destinacija, sa koje će nas putem Instagrama impresionirati fotografijama i snimcima.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading