Celebrity News

Pogledajte nikad viđene fotografije venčanja Iskre Brajović! Dok su svi slavili, njen tata Voja je sa Iskrinom maćehom OVO RADIO (FOTO)

Venčanje Iskre Brajović bilo je intimno

Pogledajte nikad viđene fotografije venčanja Iskre Brajović! Dok su svi slavili, njen tata Voja je sa Iskrinom maćehom OVO RADIO (FOTO)

Sedam godina je prošlo otkako je ćerka Voje Brajovića, Iskra stala na ludi kamen. U međuvremenu ona se od izabranika Siniše Babića rastala pa se sa njim i pomirila, a uprkos usponima i padovima normalnim za svaki brak mlada glumica rado se priseća razmene bračnih zaveta pred matičarem. Venčanje Iskre Brajović dogodilo se 19. marta u opštini Novi Beograd, a poseban šarm svemu dao je matičar Mrđa.

Pročitajte:Sin Voje Brajovića i Milice Mihajlović izgleda ovako: Snašla ga je teška bolest, da ti srce pukne (FOTO)

Boško Karanović

 

On je insistirao da glumica i njen izabranik odaberu što bliži datum za venčanje te su tako imali zadatak da sve neophodne pripreme obave za tri nedelje.  

- Meni je super što nam je baš taj čovek bio matičar. Nije govorio tekst Duška Radovića već je pričao nešto svoje. Čak su mu na trenutak zasuzile oči, to smo oboje primetili. Mada smo želeli da tog dana budemo sami u opštini, pa posle da drage ljude povedemo u restoran na ručak, dogodilo se da su svi i planirani i neplanirani pošli sa nama, ali čak i to je ispalo fantastično - počela je priču Iskra u za emisiju Od A do da, a zatim otkrila kako se tata Voja ponašao na dan svadbe, pa i mnogo pre nje kada je doznao da mu se jedina ćerka udaje. 

Pročitajte: Zasenila i mamu i dedu! Unuka Voje Brajovića očarala publiku: Rođena je za scenu (FOTO)

Foto Sale

 

- Ja sam duplo zaštićena u porodici jer pored oca imam i osam godina starijeg brata. On uvek preti batinama ako neko nije dobar sa mnom. (Smeh) Tata je bio pozitivan prema Siniši, uopšte ideji da se sad odmah uđe u brak, što je mene zapanjilo. Rekao mi je:”Pa dobro, imala si ti momke, sve smo ih lepo prihvatili, pa posle Relja - to nam je mlađi brat- pati kad se rastanete. Siniša nikada nije delovao kao tvoj dečko, već kao životni saputnik.”

Pročitajte:U njenom liku mnogi vide slavnog dedu! Iskra Brajović konačno pokazala ćerku, unuka Voje Brajovića će vam ukrasti srce (FOTO)

Foto Sale

 

Venčanje Iskre Brajović odigralo se s Vojinim blagoslovom, međutim ne može se konstatovati je li glumac toga dana bio najveseliji jer mladenci nisu organizovali muziku.

Pročitajte:U njenom liku mnogi vide slavnog dedu! Iskra Brajović konačno pokazala ćerku, unuka Voje Brajovića će vam ukrasti srce (FOTO)

Foto Sale

 

Svima, posebno mladoženjinom bratu je to teško palo, a i mame i tetke koje vole da plešu nisu bile najsrećnije.

Pročitajte:NEMAM DOBAR ODNOS SA OCEM Vojom, ja sam ćerka svoje majke! Šokantne izjave Iskre Brajović o porodici

Foto Sale

 

Mada se muzike mlada i mladoženja nisu setili, venca oko vrata jesu što su prethodnog dana zajedno okačili. Kuma je birala bidermajer dok je Iskra bila zadužena za izbor venčanice. Na svoj poseban dan ponela je sivo-ljubičastu posebno šivenu haljinu, satkanu od nekoliko slojeva, ručnog rada i veza. 

Pročitajte:Oženio se ćerkom prvog komšije: Ovo je bivša supruga Voje Brajovića, nikad viđene porodične fotografije

Foto Sale

 

Na glavi Vojina mezimica nosila je nežne cvetove, a ubrzo nakon što se svom princu ona obećala na večnu ljubav sa njim je otputovala u Beč na medeni mesec.

Pročitajte:Tata, ja se ne ljutim, tata, dobro je... Ćerka Voje Brajovića posvetila mu dirljivu pesmu

youtube printscreen

 

youtube printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading