Celebrity News

Da li je ovo stvarno njihovo dete? Šokiraćete se kad vidite kako sada izgleda ćerka Ane Kokić i Nikole Rađena, nismo je prepoznali (FOTO)

Ćerka Ane Kokić i Nikole Rađena nova zvezda "TikToka"

Da li je ovo stvarno njihovo dete? Šokiraćete se kad vidite kako sada izgleda ćerka Ane Kokić i Nikole Rađena, nismo je prepoznali (FOTO)

Starija ćerka Ane Kokić i Nikole Rađena na pragu je petnaeste godine i odlučila je da je vreme da se predstavi javnosti. Naime, Nikola i Ana svoje ćerke Teu i Ninu nisu javno eksponirali u želji da im pruže što normalnije detinjstvo.

Odluku o tome, da li će se pojavljivati nna društvenim mrežama i pratiti roditelje na javnim događajima Tea i Nina mogle su da donesu same, a Tea je koliko vidimo napravila prvi korak.

Pročitajte: PRELEPE VESTI posle razvoda - Ana Kokić je objavila, društvene mreže GORE! (FOTO)

 

 

Ćerka Ane Kokić i Nikole Rađena napravila je "TikTok" gde iz dana u dan ima sve veći broj pratilaca, a da bi u tome uspela, njena mama Ana nesebično joj pomaže.

- Svima treba mama kao moja, koja će da se sredi da bi se snimale - napisala je ona i objavila nekoliko videa sa svojom majkom.

 

 

Devojčica je a pomeutoj mreži dobila brojne komplimente da je izrasla u prelepu devojčicu, da je mamina naslednica i da je divno vaspitana, zbog čega je Ana neizmerno ponosna.

Pročitajte: Mama u problemu - Ćerke Ane Kokić donele ŠOKANTNU odluku, pevačica je potpuno nemoćna

Da li je ovo javo eksponiranje, svoje još uvek maloletne ćerke podržao i šta o tome misli Nikola Rađen, koji do sada odluke svoje bivše supruge, vezane za vaspitanje devojčica, nikada nije osporavao, ostaje da vidimo.

Inače, ovi klipovi su šokirali koristnike Tvitera koji su napisali da ne mogu da veruju da vreme tako brzo prolazi i da je dojučerašnja devojčica već mlada žena. 

 

Komentari (0)

Loading