Celebrity News

Sreću ne može da krije, OBJAVILA fotografiju: Evo ko je Ani Kokić prvi put posle razvoda vratio osmeh na lice (FOTO)

Ćerka Ane Kokić i Nikole Rađena danas ima veliki povod za slavlje

Sreću ne može da krije, OBJAVILA fotografiju: Evo ko je Ani Kokić prvi put posle razvoda vratio osmeh na lice (FOTO)

Pevačica Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen važili su za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, te je mnoge pre četiri godine iznenadila vest da se razvode. U braku su proveli deset godina i dobili dve naslednice, a starija ćerka Ane Kokić i Nikole Rađena, danas ima poseban razlog za slavlje.

Naime, Nina Rađen danas proslavlja 14. rođendan, a ovim lepim povodom na "Instagramu" se oglasila ponosna mama Ana koja je uz zajedničku fotografiju i tortu koja će biti poslužena, svojoj lepotici poželela  najlepše želje.

Pročitajte: Kad se tata ponovo oženi - Ćerke Nikole Rađena i Ane Kokić o maćehi misle SAMO JEDNO, njihova reakcija na venčanje sve govori

Instagram

 

- Srećan rođendan, lepoto moja - napisala je pevačica uz emotikon srca i pobrala mnoštvo lajkova dok su čestitke pristizale sa svih strana.

Budući da su i starija i mlađa ćerka Ane Kokić i Nikole Rađena jasnog stava da ne žele da se eksponiraju niti da budu deo javnog života, fotografija koju je pevačica podelila iznenadila je njene pratioce i svi se slažu da je Nina izrasla u prelepu tinejdžerku. koja je odlične gene imala od koga da nasledi.

Kako Nikola važi za velikog zavodnika, a mama Ana neosporno je prava lepotica, i Nina i Tea pokupile su od roditelja ono najbolje, pa osim lepote mogu se pohvaliti i talentom za muziku i sport, a trenutno su obe fokusirane na odbojkaški teren na kojem već beleže zapažene rezultate.

Pročitajte: Istina se ne može sakriti - Rođendan ćerki otkrio ozbiljne probleme u odnosu Ane Kokić i Nikole Rađena (FOTO)

Andreja Damnjanović

 

- Izuzetno smo ponosni što se Nina i Tea uspešno bave sportom koji su same izabrale i koji vole. Pronašle su se u odbojci, s nestrpljenjem čekaju svaki trening i utakmicu. Iskoristiću priliku da se pohvalim svojom decom, jer su već stigle prve medalje i pehari - istakao je jednom prilikom proslavljeni vaterpolista koji je nakon kraha braka sa bivšom suprugom ostao u prijateljskim odnosima ,u javnosti uvek o njoj govori sa puno poštovanja i podjednako učestvuje u odgajanju njihovih ćerkica.

Komentari (0)

Loading