Celebrity News

U dom Ane i Vlade Divca sad je DOŠLA ONA: Usvajanje dece je BLAGOSLOV, Ana objavila prvu fotografiju i rasplakala sve (FOTO)

Dom Ane i Vlade Divca u Crnoj Gori

U dom Ane i Vlade Divca sad je DOŠLA ONA: Usvajanje dece je BLAGOSLOV, Ana objavila prvu fotografiju i rasplakala sve (FOTO)

Luštica Bay

Već neko vreme Ana i Vlade Divac svoja interesoavanja iz Amerike prebacili su u Crnu Goru. Skladni supružnici, naime, otvorili su beauty salon u Luštici, a kako bi projekat u koji su uložili puno vremena i novca u pravom svetlu dočekao letnju sezonu i to pod njihovim strogim nadzorom na par meseci oni su se dole i preselili. Dom Ane i Vlade Divca u Crnoj Gori nestvarno je lep, komforan i prostran taman da naslednici mogu da im dođu u posetu i tu prenoće, a par kadrova nekretnine i objekta u kom je i posao započet objavila je niko drugi do Ana na svom Instagramu.

Instagram

 

 

Dom Ane i Vlade Divca u Crnoj Gori uređen je po poslednjim trendovima, istovremeno beauty salon ni po čemu ne odskače od već postojećih. 

Pročitajte: "Ja bez Ane ne mogu, ali ona bez mene..." Vlade Divac iznenadio porukom o svojoj supruzi, šta se krije u njihovom odnosu? (VIDEO)

Naprotiv, prednjači po stručnosti zaposlenih i najnovijim beauty tretmanima.

Kako bi sve bilo pod konac Divčevoj izabranici pomaže dobra prijateljica, milionerka Rebeka Mek Donald.

 

Instagram

 

Ana je, naime, objavila snimak na kojem Rebeka u vešernici slaže suv veš, a tek kada je objasnila o kome se radi svima je postalo jasno da i oni najbogatiji rade najobičnije poslove.

Pročitajte: Volela bih kada bi ljudi imali više obzira: Ćerka Vlada Divca otkrila sa kakvim se problemima suočavaju usvojena deca

 - Kada imate prijatelja koji vam nesebično želi dobro, imate svo bogatsvo ovoga sveta. Pre leta mi je sredila sobe za masažu, kuhinju i odrźala motivacioni govor zaposlenima. Jedna jedina Rebeka Mek Donald - napisala je Ana koja veruje se ovih dana neometano uživa u plodovima svoga rada.

Instagram

 

Instagram

 

 

Rebeka Mek Donald je, inače, dobra prijateljica i sa Vericom Rakočević, koja je pre nekoliko dana objavila da je posetila njen butik u Beogradu i kupovala njenu garderobu. 

 

Komentari (0)

Loading